Гришо прекъсна интервю, за да види как е Гофен

Григор Димитров отново показа, че е страхотен джентълмен на корта и извън него.

Обратно в новината

Коментари - Гришо прекъсна интервю, за да види как е Гофен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднъж се ударих с топка за тенис в окото, само че от игра на футбол с нея. После цял ден всичко виждах мътно с това око, добре че се оправи ... А тези, които "обсъждат" Григор, ами вие как бихте постъпили?! Защо не давате собствен пример, като започнете от днес, например ... Може да отидете и на някой международен турнир, да стигнете до финалите, и да се покажете колко сте по-добри, какво ви пречи?!

Левски уле,шампионите!Само Етър! ГРУХ Грух.

Днес отново гледах Младият Федерер с дългата коса срещу Великият Сампрас на Уимбълдън. Велика гледка. Днес гледката с Григор ще е същата. Успех Григор. Да си здрав.

Човек с Голямо "Ч".

Стига с това лицемерие! То бива, бива, но това е прекалено !

си е нашето момче !Гордея се с него!

Григор, май ще пасне добре за Бърза помощ...

ИДИОТ

Лицемерче, хасковско! Нали те видяхме колко струваше на корта... джентълмен бил... То и на мене да ми платят 100 000лв за тоя мач и аз ще съм загрижен на Гофен ако ще и чорапчето да не му убива... Всичко е до пари драги дами и господа, никаква човещина няма тука.

Se taia

Всичко е до възпитание дами и господа, а при теб е очевадно, че то липсва ТОТАЛНО, злобен, малък, смотан палячо! Сега стана ли ти по-добре като си показа дребната душица? Повярвай ми, няма да ти олекне НИКОГА. По-добре виж къде си сбъркан и направи нещо по въпроса, защото тази злоба и завист ще изядат единствено и само теб. Григор не го мисли - той очевидно си е оправил живота и за него няма значение какво мислят дребни душици като теб. За него знае цял свят, а за теб кой, жена ти (ако имаш такава), кучето ти и комшията с който се карате за паркомясто... КРЕТЕН!

Може и да има значение, защото един ден ако се срещнем лично, този 70кг хасковски лицемер няма шанс срещу мен! Сега ясно ли ти е? Моето превъзходство над него еза цял живот, неговият тениседо време.

Добри родители са възпитали нашето момче! Дано да се отърси от преживяното днес и утре да покаже на света кой е следващия номер Едно! Адски трудно е да бъдат победени Фед или Надал на финал , но Григор е много силен на този турнир и ще победи! Амин!

Циркаджия !

Браво Григоре!Ти си велик БЪЛГАРИН!!!

тия мноо нежни бре

Ами човека поне не симулира контузии....