”Левски” стопли феновете си с бой над ”Септември”

“Левски” победи “Септември” с 4:1 на стадион “Васил Левски” в мач от 22-ия кръг на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” стопли феновете си с бой над ”Септември” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна пиша ,но не се взимат никакви мерки .Как може да се играе повече от 10 години без централен нападател .Като казвам това имам в предвид истински ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ,иначе ще продължи Левски да живурка напразно .Купете най -после свестен нападател.Огледайте се ако трябва от юношите, от там може да изскочи талант за нападател.

Много добра игра, няма значение срещу кой и с колко гола, важно е че се вижда развитие. Само Левски

Свинете за такава измислена дузпа щяха да ореват света.

Tиквуне, ти ли си бре?! Cамо железницата! :-)

в година кама сутра (1969) се появяват два ГМО отбора в София. статията е свързана с два от клубовете. пощальоните от Динамо (самозванците се наричат Лесни) се обединяват с милиционерите от Слабак и трети клуб с името Спортист. новото ГМО е Лесни-Слабак. второто обединение е на чорбарите със Септември и се пръква ГМО-то Чорба-Септемврийски бульон. трябва да се отбележи, че това е второто обединение м/у двата отбора.

Септември като част от ЦСКА Септемврийско знаме е по истинско ЦСКА от ЦСКА-София

Да, бе, неĸa cамо дo cе xpачи по Леĸвcки . Нека cлед 4:1 да пишем, че cа игpали cлабо 20 минyти, неĸa да cе плюе, така ли? Припозналите"жypналиcти" не cпиpат да cи xвалят жалкото ГМO, пpивиждат им cе титли cлед 5:0 над Верея, които cе pазпадна, а cлед подаpения им xикc c Чеpно моpе, cе тюxкaт кaк cамо къcметът ги е лишил от победата. А Левcки cе мачкa поcтоянно, доpи като бие c 4:1. Така че даже заглавието е cлабо, защото тpябваше да е c още по-експресивен xаpактеp, да cе вдигне cамочyвcтвието на този отбоp, стига cа го мачкaли жалки оpанжеви комплеĸсapи! Делио Роcи бил cлаб тpеньоp, Левски игpаел cлабо, Тиретата летели по терена... И така cе cъздава напpежение около Левски от налапали до гъpлото джyджанcкия паток "жypналиcти".

Тази статия да не я е писал футболист, бре. То бива, бива грешки ама чак пък толкова. Отказах се да ги броя. Момченце, пише се с десет пръста и не се гледа клавиатурата, а монитора, да виждаш какво пишеш.

Хаха ... " Сините " продължават...да заемат теретата позиция...Мда, наведена!

Pазбирам хумора, но трябваше да е "тиретатa", с "и"! :-)

Идем идем..

къде идете не ви видим до първия мач в Европа и до там

Асенчо, пробва ли новата си придобивка - фалцетно гласче - в Миланската скала?

САМО ЛЕВСКИ ! ! !