Моуриньо изригна с удивителен 12-минутен монолог

Жозе Моуриньо изригна в 12-минутен монолог на пресконференцията си преди съботния мач на "Манчестър Юнайтед" срещу "Брайтън" за Купата на ФА.

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо изригна с удивителен 12-минутен монолог | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феновете са бесни не защото е отпаднал Ман. Юн, а заради играта, която практикува Моуриньо. Бездушен, страхлив, грозен футбол. Това не е Манчестър Юнайтед.

Изключителен, както обикновено! Макар понякога Моу да си създава собствена реалност, феновете на Ман. Юнайтед също трябва да си припомнят фактите за европейското представяне на отбора - последната титла от Шампионска лига е преди десет години; за 23-годишното царуване на Сър Алекс - общо 2 титли.

Аз съм му фен на Моу, пък Съра не го понасям, заради отношението към Бербо. Даже и на благотворителния мач на децата не дойде.

Който фен обича статистиките и гледа мачовете с лист и химикал, за него Жозето е най-великият. Числата са обективни. А който гледа за кеф - красотата на играта, не харесва автобуси пред вратите, вероятно е на друго мнение. А защо щом Жозе е заварил един разсипан Реал и е постигнал велики неща там, в крайна сметка го изгониха с освирквания?

Така е, когато погледнеш фактите, всички мъчат.

бербо се махна и с ман4естър свърши.

... напротив - махна се & нема къде да свършват...