Коментари - ”Гардиън”: Бербатов остава оазис в атаката на Юнайтед | Корнер.dir.bg
назад

”Гардиън”: Бербатов остава оазис в атаката на Юнайтед

Ако дербито на Манчестър бе изпълнено с най-малко напрежение от дълго време, поне то предостави на Димитър Бербатов перфектната сцена да демонстрира качествата, които накараха Сър Алекс Фъргюсън да похарчи 30,5 милиона паунда, за да го привлече от "Уайт Харт Лейн" на "Олд Трафорд" миналото лято, предаде Спортал.

Обратно в новината

Коментари - ”Гардиън”: Бербатов остава оазис в атаката на Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

Смея да кажа, че след като откровено намразих българския футбол и простащината на родните футболисти още на световното през 94-та, Бербо е първият играч, който ме изпълва с чувство на национална гордост. Точно защото е интелигентен, обаче, изглежда, че остава в сянка. Няма какво да се лъжем, тоя спорт изисква дебелащина и грубост в слонски дози, а Бербатов не ги притежава. За мен добре, но за него?

Бербатов,ще бъде титуляр,защото Тевес много трудно може да се противопостави на дуото Чави Ернандес и Иниеста.

Играта на бербата е мудна и тромава.Не става, не става за такъв голям отбор.Погледнете го само как потропва и не прави нищо, нищооо.Какви пасове какви асистенции, хората са го взели да вкарва голове, а не да раздава пасове.Тевес е по-добрия.Това момче си обърка цялата кариера, както направи и Гонзо.Трябваше да отиде в Манчестър сити.Там щеше да е винаги титуляр и играта му щеше да върви, а сега при много майстори калфата си е пак калфа.

тои може да играе в такав голям отбор но тои е взиман за по незнаещ, аз играя в италя и ме васприемат че като назионала не знае да играе и всеки балгарин е такав... много пати сам казал на саотборнизите ми че бербатов не един човек които тарси да напише на листа си осте един гол тои не му пука кои сте вкара гола, стига да победи... за какво мишлеш че казват че бербатов и роонеъ се чустват добре щото бербатов не гледа да вкара тои гола ако има някои от отбора които се намира в по добра посиция и да успее да го вкара тои няма да се поколебае да му подаде... тотнам бе зиман като глава на атаката за това беше толкова добар... аз мисля че трябваше да остане още един сезон и после да се примести... но в мача тотнам и манчестер тои беше този които вкара гола за тотнам... после когато се примести в манчестер пак беше този които вкара за манчестер... тои няма какво да доказва вече... вече го е доказал...

наи после един журналист да вникне в качествата на един безспорен талант. успех митко, ти ци явление във футбола.

Берба е голям, жалко че Роналдо е такъв егоист, да съгласен съм че е голаджия, но като техника притежава само един финт...., който дори вече е омръзнал на всички, защо ли критците сега мълчат, и особенно нашите..., да не говорим за жалкия Мак... от Мирор ли там, дето доскоро плюеше злобно, злобно, да и зайците бягат но това не значи че са футболисти..., много правилно определение. колко много реалисти виждат тази невроятна техника, тези перфктни отигравания, няма как да не замълчат тъпняците, критици и разбиращите от футбол жалки журналистчета, Берба е и ще бъде винаги голям, радвам се че попадна под зоркото око на доказан специалист като съра...

Няколко неща бих искал да допълня само. Нормално е когато купуваш нападател да искаш голове от него, но защо никой не му брои мачовете в които е играл като халф ? Поне 4-5 са този сезон. Така че постижението не е никак слабо. Поседните 2 мача затваря доста голямо пространство в средата, а не киби като Тевез и да чака да му подадат. За красотата с която пипа топката просто нямам коментар, уникално е. Има не повече от 5 футболисти във вишата лига. Това че англичаните си тача техните ругачи като Лампард и другите като него не трябва да ви дразни. Това са си техните футболисти и такъв им е стила. Обаче аз никога няма да предпочета такива футболисти които не могат да спрат топката по 3-4 секунди.Искам да гледам футбол а не Челси, както написа един италиянски журналист. Това че Митко е наш не означава че трябва да го защитаваме всеки път, но не и да го плюеме когато не бил вкарал 2-3 мача. И последно което според мен е важно: Ако Сколс беше 5-6 години по млад и играеше редовно, мисля че Бербатов щеше да вкара много повече. Лесно е когато 4 тичат в средата и получаваш много топки.Бербатов избра по трудното, но явно такава е съдбата. А този бавния влак от сити, сигурно му е станало много кофти след онзи финт в края на мача. Бъди жив и здрав Мите и да ни радваш поне 3-4 години.

Най-вероятно е Бербатов ще е резерва на финала в Рим! Сър-а ще угоди на феновете си, които са предимно англичани! Те искат правещият играта в в отбора да е англичанин, а чужденците да търчат, като откачени по терена, придавайки гладиаторски характер на футболните срещи! Тевес е без конкуренция в това амплоа! Но вече е на ръба на физическото си сриване. Дано се намери отбор, като Милан, Реал, или Байерен-Мюнхвн, които да разберат, че им трябва играчкато Бербатов и го закупят на промоция! Във всеки от тези отбори и той и отбора ще са по-добре в европейските и местни първенства!

trea da si lud da smiata6 4e barselona. moje da vzeme ,kupata na man.utd. taia godina

are be kato beshe opusnal duspa seki go plueshe 2-3 choveka go zashtitavaha ? sega seki se klanq tfa sa ebahti licemerite !!!FUCK! AZ she sam vinagi zad berbo bilo v losho i dobro ,ne moje vseki mach da e na 100 % a i trqbva da svikne malko basi boklucite ste

На английски статията звучи по-добре! САФ трябва да изнесе Берба напред с Тевез(а не да играе зад него) и тогава става страшно.Ама няма как да угоди на Руни тогава (защото трябва да го ковне на крилото) и схемата заспива. Юнайтед не са имали такъв креативен нападател от дълго време,и "съра" много добре го разбира.Дано играе титуляр в Рим!Успех Бербо-не им се давай!

Spored men BERBATOV e mnogo dobar igra4 no trqbva da se opitva da vkara pove4E ne samo da podava

Бербатов е много добър играч и съм сигурна, че 100% от хората който си изливат злобните коментари седнат да гледат мач, не с предубеденост, че бербатов ще се изложи или нещо др,ще запеят друга песен!

futbol se igrae s misal a ne samo s tishane.berbo ima glava i za razlika ot njkoi tj ne e prazna.davai momche i s poveche samochuvstvie. Uspeh. pokagi im kakvo mojesh.

Az sum i vinegi sum bil levskar no da ne vijda6 talanta na Berbatov i o6te pove4e da go obijda6 e prestaplenie. Mislq 4e ot sledva6tiq sezon toq naistina 6te pokaje kakvo moje a za6to ne o6te na finala v ROME ! Jelaq mu mnogo uspexi s manchester i nacionalniq otbor. Mite nie sme s teb.

Za men berbatov e mnogo gobar ne che e dobar kolkoto rooney no ako po4nat da mu podavat 6te e o6te po dobar 90% ot pasovete mu sa perfektni i spored men e chudesen kato razpredelitel kakato e gerrard za liverpool.

Бербо е фантастичен играч!Той твори, а не е саможив и алчен като другите инфантили от отбора!

например кристяно роналдо... този които мисли за себе си а не за отбора... като бербата спре да играе бих искал да иде като учител на този кристяно роналдо подлеш успе да го науче че сам нищо не се постига... + това искам да стане триниор на националния ни отбор... подлеш и те се научат да играят... ние не сме толкова слаби но не играем като отбор... има някои които го правят например стилиян бербата божинов и мартин но те не стигат да направят зял отбор...

Бербо е с класа над много футболисти в Европа !!! И този мач все пак не беше от тези ,в които си личи колко голям нападател е наистина,иначе Бербо беше в основата ,правеше красивите моменти в мача :))Кеф е да гледаш как пипа топката,ако играе на финала срещу каталунските късметлий ще вкара гол и отново ще твори красота.Само малко повече самочувствие му е нужно,УСПЕХ Бербо

Бербо,очевидно е по -добър от Тевес,онзи много бягал казват,ама то и заека много бяга ама не е футболист! В Англия го плюят понякога,ама то е нормално,скъп чужденец е,но тук някои ,,журналистчета'' и тъпи фенове що го плюят,щото са тикви и не виждат повече от това което е написано от някой друг!

никога

кога ли български журналист ще напише материал на такова ниво....

Та той изработи и двата гола!

Когато Бербатов играе с топката - то е за Ман.Юн. Нищо, не му подават. Добър е - нека главочите да тичат: това могат, това се харесва на острова - но някой трябра да им подаде .... Толкоз.

срещу Барселона... челвените имат шанс само, ако играят като Челси в Барселона, опитат ли се да натискат, да надиграват - свършени са! Барса са на сетлинни години над тях!!!

кво ,,,,ште изпусне дуспа наи много

Брилянтен е ! Само гледайте ако го пусне в Рим какво ше сътвори...

Е, тоя път съм съгласен с англичаните имащи навика по принцип да го плюят. Не че смятам, че Бербо е най-най-най във всеки мач на Ютд и т.н., но виждайки разликата между отбора миналата година, и отбора тази - приноса му е очевАден!