Стоичков: Злоба, завист, наглост... Това е генът на българина!

Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде обширно ексклузивно интервю специално за Sportline.bg, в което говори откровено за БФС, за политиката, за националния отбор, за отношенията си с журналистите и за личния си живот.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков: Злоба, завист, наглост... Това е генът на българина! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

говори като политик, което вече е страшно, сещам се за националния, представям си да стане премиер...

Искам Камата да стане президент на България, нищо, че не е професор, но е честен и има нюх към справедливостта, а това е по-важно от всички други добродетели! Разбира се - при статут - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !

За съжаление, е прав.

браво изе.ама всякои иска да лапа.на никои не му се рабори

евала ице абсолятно прав си.а ние балгарите какво правим,седим и колкото ниго набиват по наватре някакви тапаци толкова ние по гот.абсолятни мазохисти сме.ице някога ако станеш политик ще гласувам само за теб.

За съжаление Христо Стоичков е съвършено прав!!! Само така Стоичков!

браво ИЦО. Единствен изход за България -ДИКТАТУРА, но и военните ни не стават за нищо.

Чудесно! А защо нито един не каза че това се отнася и за него. Защо всички си мислите , че това не сте Вие а другите?

Ицата е уникално прост, но всичко което казва си е така за съжаление. Напълно прав е да говори така за България и да живее тук!

нали ние сами си правим това,балгари да говорят против балгари!!!!!!!!!

За всичко е прав!

Първата виза, която издадох в живота си, беше за един камерунец, който отиваше от Минск в Пловдив - България, за да види къде е роден Христо Стоичков! Аз не се интересувах тогава от футбол и не знаех кой е, и като попитах камерунеца за какво по-точно става дума, приятел ли му е този Стоичков, той ме изгледа като марсианка и не повярва, че може да има българин, който не знае кой е Ицо, който най-често казвал една българска дума \"мамата\". Умрях от смях и му дадох визата, дори му обясних как да стигне до Пловдив от летището в София, а след това проучих въпроса, и досега се гордея, че съм от същата държава като Ицо, и напълно споделям всичките му разсъждения за родината и нейните хора... Велик си, Ицо, да си жив и здрав, а ние може и да се оправим, само не се знае кога ще е, аз едва ли ще го дочакам.

може и да е простак, ама е много прав, то кой ли тука вече не е простак. ама браво на Ицкото от целата махала на Долно Церовене

Ицо - ВЕЛИКАН! Отлично казано - истината и само истината.

Евала на Христо Стоичков!Това е един голям мъжкар,който назовава нещата,такива каквито са!В тая шибана държава няма оправия!

Така е, Ицо! Точно така! Живот и здраве, ще дойде ден, в който тези които не са се устроили в чужбина ще съжаляват жестоко. Тук остават само боклуци и неориентирани.

браво ицо

Тоя комплексар ли ще ми говори...Цървулът си остава цървул каквото и да го правиш. Иначе добре се е описал в чертите на българина.

Да - в случая има право. Разликата е, че в Испания Ицо май не си позволява да кара джип с буркан.

така е! стоичков е прав!! тези които го плюят са мизерници и малоумници! това са хора които не са излизали зад граница,деребеи в собствените си къщи , дървени философи и политици в кварталните кръчми.не бил успял като треньор!!е ,и какво от това !!факт е ,че е световно известен и остави следа в историята на футбола !! и за зависта и наглостта е прав !племе ,не заслужаващо тази земя !

Ще се оправим когато в България вали три дена бензин 95Н и след това една светкавица и...

Ицо май е започнал да чете някакви книжки най-накрая. Досега всичко, което се чуваше за и от него беше "...айн, цвайн, драй и дрън". Евала Ицо - това вече прилича на истинско интервю!

Ако всеки направи на стотната от това, което е направил Стоичков за България- няма да сме на този хал. Който е ходил в Испания е видял с очите си какво е Стоичков за тях. Не съм футболен фен, но се гордея със Стоичков. Той има право. Браво.

Много мъка лъха от това интервю!

Евала Ицо. Лошото е че всички го виждат това нещо и продължаваме да го търпим. А има и свестни хора останали в Бг. Трябва поне един, който да ги оцени и да ги използва тия хора, които все още имат морал. Трябва ни пиночет на нас

аплодисменти за това интервю на камата.абсолютни и точни са нещата!

абсолутно прав може и дае простак ам емного прав. балгариа штесе стопи след време.

Винаги съм харесвала Стоичков! Абсолютно съм съгласна с него ако бяхме малко по-добри и по-съвестни нямаше да сме на това положение. Наистина много неща зависят от управляващите, но и народа е важен той си ги заслужава защото си ги избира.

"Ген е това. Злоба, завист, наглост, безочие... това е генът на българина." Бих добавил - нагледен пример за верността на горното твърдение е личността Христо Стоичков.

Евала Ице!!! Много прями неща има в това интервю...

Какво да кажа - Ицо Стоичков - президент!