Коментари - Стоичков: Аз съм ”Време разделно”, където не ме сеят, там никна | corner.dir.bg
назад

Стоичков: Аз съм ”Време разделно”, където не ме сеят, там никна

Легендата на българския футбол Христо Стоичков даде обширно ексклузивно интервю специално за Спортлайн, в което говори откровено за БФС, за политиката, за националния отбор, за отношенията си с журналистите и за личния си живот.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков: Аз съм ”Време разделно”, където не ме сеят, там никна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 4

миналата година видях христо стоичков в монако и го поздравих. много драго ми стана, за мен тои е много велик балгарин, да жив и здрав тои и семеиството му.

браво Ице готин си,на боклуците майната им само сопа им трябва.зависливи и прости.и аз не съм богат ама не завиждам,който можал можал,който ебал ебал.прав си че тука е само злоба и завист ,калпав ген или както казва бойко калпав материалда си жив и здрав и ти и семейството ти.раскажи им играта и като тренер ,ти си си голяма работа имаш дуща.

прям си ице, браво! за бг не си прав, но за спекулациите на журналистите си 100%. голям си и не те е страх да им го кажеш - така трябва!

Честно казано, радвам се като му чета интервютата, пък нека знае, че тук има много хора, които го уважават и, които са различни от мишоците, за които той говори.