Коментари - Сираков: ЦСКА е в тежък нокаут - Левски е на 99% шампион | corner.dir.bg
назад

Сираков: ЦСКА е в тежък нокаут - Левски е на 99% шампион

Прогнозите, които давам, обикновено се сбъдват. От страниците на "7 дни спорт" казах, че Левски ще е шампион, ако вземе дербито. Факт е на 99%, че сините ще са първи този сезон. Не искам да се изкарам някакъв невероятен проницател, но истината е, че аз, като анализатор на вестника, трябва максимално коректно и точно да отразявам това, което виждам, съобщи Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Сираков: ЦСКА е в тежък нокаут - Левски е на 99% шампион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Стига с тази синьо-червена мъгла! Докога БФС,съдии, журналисти /болни левскари и чорбари/,средства за масово осведомяване /радио,телевизия, преса и др./ ще \\\"обслужват\\\" тези две смешнички отборчета! Нека да играят само помежду си веднъж на \\\"казана\\\" после при говедата та да има повече сеир за тоя народ! То бива ,бива порнография ама до кога ще трае, ебати мазохистите в синьо и червено! Боже пази България от тази \\\"гнюлоч\\\"!

Наско, сигурен ли си ? Нещо ми се струва, че ни си говорил на тази тема с дядо ти Венце !!!! А на Младен обади ли се, или ще го търсиш на полувремето ???? Нали помниш как се обажда преди много години, иначе губише баса !!!

не че съм привърженик на ЦСКА или на Левски,но сините винаги се ми били много противни с едно много селско качество което имат- в момента в който бият или станат шампиони моментално отварят големите лайняни усти. съжалявам че Левски става шампион тази година единствено защото сега Батков няма да си затвори лайнометката чак докъто не ги смачкат в ШЛ,тогава Борат ще мълчи като пръднал два месеца и после пак ще ливнат лайната. ЦСКА поне си мълчаха през цялото първенство,биха,падаха - но си мълчаха... ие какво очаквахте всъщност от съсипан и ограбен отбор дето не взимат заплати по 4 месеца? да стане европейски шампион ли? самият факт че се задържаха на второ място и все пак ще играят в Европа е успех за червените- направиха ги на парцал последната година,кой ли не ги краде и плю....

НАСИРАКОВ СЕ ПОДМАЗВАНА БАТКОВЗАКОЙЛИПЪТ.АЛЕВСКИ ЕКАЛПАВООТБОРЧЕ СГОЛЕМИПРЕТЕНЦИИ-СПРАВКА ЛОКОСФ ИШАМПИОНСКАТАЛИГА.

добре, но защо анализа се изчерпва само с бг шампионата. хаиде да чуем прогноза за варянти на развитие и участието в евротурнирите. ако за там чуя прогноза, която се оправдае, тогава имаме добар анализ - иначе, кои не пуши пура, само тои не знае как ще се развие шампионата в бг

абе що си мислите че тоя дето се е изказал е някъв капацитет. Такива като него и другото лайно чичовото докато са във футбола нищо добро не чака българските отбори!

Ти и Левски си побеждавал.Само СЛАВИЯ

диди, кво значение има името?? пълное с отбори със съкращения, но такива смешници като левски няма!!

Абе ogi ли си modi ли си научисе да пишеш като хората.Личи си че си заблуден чорбар .Отбор без име сомо с четири букви който имате .Винаги ще сте втори свине .

Евала Наско

евалата сираков каза им истината в очите не че те не си го знаят ама :)