Бербо или Гигс е дилемата пред Фъргюсън

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън още се колебае дали да заложи на Димитър Бербатов като титуляр в днешния финал на Шампионската лига срещу Барселона, съобщи Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Бербо или Гигс е дилемата пред Фъргюсън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербо успех приятелю обикнах Ман.Юн. заради тебе неме интересува как и колко си играл, но следкато Сър Алекс иска да те има значи си достоен. Влюбих се в Барселона заради Стичков и никога несъм спрял да я обичам,но се влюбих и в Ман.Юн. заради Бербо. И двамата са Българи и съм горд с тях просто ме е яд, че Бербо няма остър характер като Камата и малко по лют език и му пожелевам на Бербо някой ден медийте и него да го хванат за Златните Топки.

Можеби само хора със синя кръв пишат глупоститте за Бербо, ако не е така значи са ненорбални. Всички истинсти любители на играта следва да се радбат, знамето на България ще се вее на стадиона.

Успех на нашия Бербо на финала! Комплексираните говеда дето оплакват парите на Юнайтед дадени за Бербо-ако искат да гледат Литекс -Левски -ще го дават на запис по Ринг в рубликата най-уговорения мач от нашето първенство!

Най-голямата гре6ка разбира се 6те е да пусне тоя куц кон Бербатов. Некадърник си бе6е като малък и такъв си остана. Доста хора са слепи и не могат да забележат, че това мом4е не знае къде се намира на терена в повечето време. Сър Алекс а голям, човек но това бе може би една от най-големите му гре6ки да пръсне всичките тия пари за тази кокона.

Левскари,Цесекари вечни комплексари и л....Стига вече... Днес на Финала ще видим и Българското знаме! Това не ви ли стига.Дали ще играе?Дали няма да играе?Няма значение...не е важно...Сър Алекс решава това защото по разбира от нас от фурбол...Това е...А ако Гигс е резерва или Тевес или...Рууни не значи че са слаби футболист.Само 11 могат да играят и затова Сър Алекс има най-трудната задача в този мач... Но за едно сте прави.Това са двата най-симпатични и обичани отбори в света!Аз ще бъда и за двата отбора.За първи път в моя живот!Защото двама велики Българи ни правиха щастливи и горди с играта си в Барцелона и в МанЮн!И защото и двата отбора заслужават титлата!

дядката ще избере набора, ама искам барса да води до края с два, после да влезе бербо, да вкара хеттрик, а роналдо да е изпуснал дузпа - ихааахахахах

бербатов е маята на хляба наречен манч.у/тед .ако не го пусне ще загуби мача.барселона е отбор,който трябва да бъде атакуван непрекъснато и то със въображение. от целия екип на м.ю. го може само бербатов.аз съм фен на левски и ненавиждам цска,но в този случай не мога да си затварям очите за истината.в крайна сметка гигс е постигнал всичко в кариерата си а бербатов тепърва ще го прави и освен това сега е момента да заработи парите,които бяха платени за него.

ти тъп ли си бре

Бербатов с победния гол!

Абе а кои са Левски? О_о

ДИЛЕМАТА Е ПО- СКОРО ПРЕД ВАС, ИМАМ ПРЕДВИД -РЕКЛАМНИТЕ АГЕНТИ НА ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН БЕРБАТОВ.АЛЕХ Е НА ЯСНО ,ЧЕ В ТАКЪВ ВАЖЕН МАЧ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА БЕРБАТОВ.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ В РЕКЛАМАТА НА БОКЛУЦИ

Ами нека да не го пусне и да загуби. Писна ми да гледам това гелосано лайно Роналдо и този дръпнатия Парк. Тъкмо Барса ще спечели трета купа

Ако пусне Бербо ще ме е страх да не загубят. Но който да спечели ще умра от яд за загубилия и двата отбора са ми най-любимите.