По-вероятно е българинът да остане на резервната скамейка и да се появи в игра през второто полувреме, но не е изключено най-скъпият футболист в историята на "червените дяволи" да излезе сред стартовите 11 за сметка на ветерана Райън Гигс.
Това е и основната дилема пред Фъргюсън, който ще се опита да влезе в историята като първия треньор, спечелил в две последователни години най-престижното европейско клубно отличие.
"Най-трудното решение пред Фъргюсън е дали да пусне Бербатов редом до Кристиано Роналдо и Рууни в атака, или вместо него офанзивното трио да се допълва от корееца Парк", пише "independent". Ако българинът е титуляр, това значи, че той ще заеме позицията на централен нападател, а Рууни и Роналдо ще застанат на двата фланга. При този вариант Райън Гигс ще седне на пейката. В случай, че Бербатов е резерва, Гигс ще си партнира с Майкъл карик и Андерсон в средата на терена, Роналдо ще е на върха на атаката, Рууни - отляво, а Парк - отдясно, анализира вестникът.
Сър Алекс със сигурност няма да се уплаши да се лиши от таланта на Бербатов и силата на Тевес и да ги замени с Парк и Андерсон, които да укротят изобретателните Иниеста и Шави, продължава изданието.Ж Според авторитетния "Тimes" Фърги ще се довери на състава, който прегази Арсенал в реванша от полуфиналите, като единственото изключение ще е наказаният Флетчър. Роналдо ще е единственият нападател, а Рууни и Парк ще го подпомагат по крилата, но без да забравят и дефанзивните си функции.
Telegraph" и Daily Mail" също коментират кой измежду Бербатов и Гигс ще бъде предпочетен в стартовия състав, като дават по-големи шансове на уелсеца, избран наскоро за Футболист на годината в Англия.