Коментари - Рафа: Юнайтед държи резерви като Бербатов, Гигс и Скоулс | corner.dir.bg
назад

Рафа: Юнайтед държи резерви като Бербатов, Гигс и Скоулс

Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес въвлече името на българския национал Димитър Бербатов в анализа си, посветен на прогреса на мърсисайдци в борбата за титлата в Премиър лийг и скъсяването на дистанцията с шампиона Манчестър Юнайтед, предаде Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Рафа: Юнайтед държи резерви като Бербатов, Гигс и Скоулс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

бенитес да си мечтае да победи манчестър....само това му остана xD

Бенитес, ти си най-великия в Англия! Ти създаде най-зобрия отбор на Ливърпул за всички времена. На овчарите и лузърите от МЮ мога да кажа, сори , но вие сте второ рацряден тим и Барса ви сложи на мястото ви. Оттук насетне, МЮ само на долу!!!

до абвгз ще ти се пич - мечти мечти ..........

Ейй, наш Барби много се прочу-плаши даже и от резервната скамейка , тцъ-тцЪ-тцъ . Голямо плашило , другото-Камата,се завърта пак в България я за треньор , я за някое друго парче от баницата , ама то за тази работа трябва и АКЪЛ , не само УСТА пълна с л.йна .

Рафа като не те питат защо коментираш GLORY GLORY MAN UTD

Ех, Рафа, ех, Бенитез! Истина е, че два пъти победихте МЮ, но какъв е крайният резултат? Нито ШЛ нито ПЛ! За да създадеш отбор като Ман Юнайтед се иска много повече от това, което ти като мениджър имаш. Иска се да бъдеш Алекс Фергюсън, а ти не си и няма да бъдеш. Така че радвай се на двете победи, защото до друго няма да стигнеш скоро!

двама от посочените са пенсионери а третия за нищо не става.

Рафа, ти купите остави на нас. А я кажи - откъде го вадиш този глас

ти се радвай че тия тримцтата бяха на скамейката иначе можеше да е 4:1 ама за манчестър