Коментари - Мъри: Венци Стефанов да коментира по-малко футбола | corner.dir.bg
назад

Мъри: Венци Стефанов да коментира по-малко футбола

Наставникът на Литекс и националния отбор на България говори днес пред медиите в Ловеч. Специалистът коментира и президента на Славия Венцеслав Стефанов, който доста често го напада заради трикольорите, съобщи Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Венци Стефанов да коментира по-малко футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

до Запалянко: Колко сте ми жалки всички, които коментирате по този начин. Ами като си по-кадърен защо бълваш глупости, а не станеш ти треньор на националния. Само футболът да беше проблем в държавата. Какъвто треньор имаме, такъв ни води. Кой да сложим, те всички се извъртяха, ходи ти и накарай тея лигльовци, модернистични да тичат и ритат...

Злобата и жлъчта се лее от вашите прасешки ЗУРЛИ като от Ниагарсия водопад, беее!!! Първо си погледнете вашето дръвце ПРОСТО и вашите лупита и вашите нарко лумпени, пък тогава коментирайте кой бил овчарче, кой не разбирал от футбол и кой с връзки и протекции на комунягите 45г обираше всички футболисти и пак с по-малко победи на СИНИТЕ ШАМПИОНИ. Мнооого сте нещастни, ама многооооо.

Едва ли на този Мъри силата му са познанията върху футболната игра! Това е някакво щастливо овчарче, което години наред се урежда с някакви влиятелни връзки в левскарският БФС с високи заплати и постове! След позорното участие в шампионската лига преди година, това нещастие не трябваше да помирисва треньорски пост в А група, а той на всичко отгоре го назначиха и за национален селекционер! Със селекционер от такава класа, националният ни футболен отбор е предопределен аутсайдер!

Мъди, Венци не разбира от футбол, а ти?

Ами Венци Стефанов харчи пари за футбол за разлика от Мъри, който получава пари от футбол. Та кой от двамата има право да приказва. Ми тоя дето плаща музиката...