Коментари - Левски завърши с победа в Европа, Йовов превзе Рим | Корнер.dir.bg
назад

Левски завърши с победа в Европа, Йовов превзе Рим

Българският шампион Левски победи Лацио с 1:0 и записа първа победа в група G на турнира Лига Европа. Единственото попадение за "сините" в мача и турнира като цяло стана дело на Христо Йовов в 60-ата минута, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Левски завърши с победа в Европа, Йовов превзе Рим | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 75

Левски оле цска да мре

ЛЕВСКИ ! ОЛЕ !!! ЦСКА НА КОЛЕНЕ!!

ЛЕВСКИ ЩЕ Е ПАК ШАМПИОН! НЕ ВИ ЛИ СЕ ВЯРВА, А? ПАК!!!

ЧОРБАРИ, ЧОРБАРИ-И-И! ДУХАЙТЕ СУПАТА!

ЦСКА Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО. "ВЕЛИКИЯТ" ЕВРОБОЕЦ. МНОГОТОЧИЕ.

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ОСНОВНО ЛЕВСКИ ДЪРПА БГ ФУТБОЛА НАПРЕД?!

Мислех, че "затапващите" коментари са моят специалитет, но виждам, че имам конкуренция, че и повече даже. Поздравления за коментара, виждам, че след моя и твоя коментар няма отговори, което значи само едно - просто няма какво да кажат......

Айде соц.червеното отборче - великата европейска сила.Пак се оакахте но иначе сте в голям възход.Играете много добре а все падате и то с "добри" резултати.Добре че се разбрахте с Летекс за купата.Но не бързайте , има Берое , Миньоро и др. с които няма как да се разберете

бравоооооооооо левски наи на края е на парво място озад напред........

Бихте европейски шампион но отпреди колко години?Това е все едно да бием Уругвай и да се хвалим,че сме победили световен шампион.Ако бяхте били действащ европейски шампион,щях да се съглася с теб.

някой да разбра какво каза'чичовото"след загубата от рома?любо ще подмине по тъпотия и ЧИЧО СИ.ХАХАХАХА..........

Йовов превзе Рим ????????? журналистите са тъпи като гъзове.пълна пародия в мач без никакво значение за Лацио.

ЗАЩО ВИНАГИ БИЕМ В МАЧОВЕ БЕЗ ВСЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. ЛАЦИО - ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ - ГРУЗИЯ

ДО Обективист - МНОГО МНОГО СИ ПРАВ ДРУЖЕ А АЗ ДОПЪЛВАМ И ДОБЪР ТЕРЕН ЗА ИГРА А НЕ КАТО НА СЕЛЕНДУРИТЕ РАЗОРАНА КАЛНА НИВА

Да ви е честит бай Ганьо и ГондЗалес

ливскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

браво,браво!!!

Това май е първата победа на Левски над европейски гранд за новото хилядолетие :).

Въпреки тежкия полусезон Левски завърши с чудесна победа над Лацио. Нека злобарит говорят, че били юноши, деца, резерви и не знам какви си. Те с това се хранят духовно - с неуспехите на другите. Синия любим отбор- ЛЕВСКИ СЕ КАЗВА ТОЙ!!

Тръся коментар на чорбара user, но няма! Какво да кажем - Левски са трагично слаби, обаче едно не разбирам - миналата година им взехме титлата под носа на ЦСКА, по възможно най-гадния начин, сега завършваме Лига Европа с повече точки от тях и те пак нещо там си говорят ..... абе замълчете бе палячовци, какво има още да говорите?!

Кой сега е номере едно (от зад на пред)- ЦСКА е номер едно ама от зад на пред, нищо до година няма да участвате в евро турнир и ще пожънете исторически успехи срещу ФК "добруджа" и "Ботев" Враца.

ПРИ ОБЕКТИВНО СЪДИЙСТВО Е ТАКА. А прасетата да се готвят. ИДВА КОЛЕДА.

това да си футболен фен е серьозна диагноза...лумпени...когато има мач особенно левски и цска виждам такива физиономии и паплач ,каквато в друг ден не забелязвам явно тогава всичката шлака изпълзява от някоя клоака

Кого мачкахте преди 3г.бе момченце?Или ти си толкова малък,че нямаш спомен дори и преди 3г.Тогава "великия" Левски завърши пак последен в групата,без точки и само с 1 вкаран гол.Загубите му бяха все 0:4 или 0:5.Това ли е мачкането ви?Няма ли да прогледнете всички софийски фенчета,че и двата ви "гранда" са пълни некадърници.

Хора вашите изказвания не са НОРМАЛНИ!!! само деца в детската градина могат така да се надхващат за абсолютно безмислени спорове. Не е важно да ли си от Левски, ЦСКА или Долно-Нанагорнище. Аз по принцип съм от ЦСКА, но съм за всеки Български отбор който играе в Европа и се радвам когато победят защото това са победи за България!

Какво толкова има да се говори - ценна победа срещу резервите на Лацио в мач без значение. Никой не се заблуждава, но важното е, че все пак има победа в тия групи след каръка в мачовете със Залцбург, където определено нямаше нито резерви, нито липса на значение. Нещо сте се объркали, червенушки. НЕ СА СИНИТЕ ТИЯ С ГОЛЯМАТА УСТА, които приказват колко големи са в Европа, заради два-три полуфинала в дълбокия соц. Нищо, че ПЕТ ЧЕТВЪРТФИНАЛА е горе-долу същото, особено като единия в последните години, когато определено е по-сложна схемата на турнира. А не ми се мисли какво щеше да стане ако случайно бяхте били оня ден в аналогичен мач. Щяхте да прибавите това \'постижение\' към уникалната си колекция от евроуспехи без да си затворите устата няколко години. Но друго се получи. Айде със здраве!!!

Чета и не вярвам на очите си,как плювахте бай Ганьо а сега видиш ли синия отбор е най велик.Смешно е ....но щом ви топли че сте били децата на Рим,радвайте се.

Левскар съм, но не се радвам много отдавана на мачовете на Левски.Да Лавски снощи победи децата на Лацио и се радваха като деца.Аз бих се зарадвал ако децата на Левски победят децата на тези римлени.Не ме вълнуват вече българските отбори.Трябва те самите да си спечелят нашата любов към тях, за да ги гледаме.

към "Uefa", не само литекс падна от БАТЕ а и левски, но литекс поне им взе от два мача една победа, а вие какво направихте БЕ???

не мога да разбера защо тука някакви комплексирани чорбарчета се изказват неподготвени и злобеят че сме били резервите на лацио. ако бех злобен, можеше да им кая"ами вие срещу резервите на фулам взехте равен и то в сф, а ние бихме като гости. сега вие сте фара на колоната, най-слабия отбор в лига европа.резервите на рома ви мушнаха 3 гола. никога не сте играли в шампионска лига.играчите ви са лигльовци и пияници... ит.н." еи такива неща щеше да ви кая ако бех злобен, ама не съм хихихи:))))))))

Еййййй най-после! Един гол за сто мача. По-добре късно, отколкото нивга.

Няма ли сега някой свинчо да квикне "ние сме българския евробоец" :))) Те "успехите" ви в Европа вече са по-древни от Римската империя и вие сте толкова евробoйци, коlкото аз римлянин. Единствената надежда за Българския футбол е Левски!

и рече бог само левски и направи небето синьо!!!!

най после ще видим на Батков мустаците дръпнати нагоре и Гонзо да говори и дава интервюта с охота и да доказва колко е добър Левски че напоследък горкия все това повтаряше как са надиграли противника но нямали шанс

Сега вижте класирането в групите на Лига Европа - кой отбор има сега само 1 точка? А щеше да се бори с Рома за първото място в групата! Направете си и извод за българското първенство, където временния водач в класирането загуби от БАТЕ на собствен терен с 4:0!

Този път Батков не е заложил на черно тото против отбора си. Браво!

Е, явно доста жлъч се е насъбрала в "синята лавина", е нека да ви е хаерлия, ама идват мачовете от "галактическият шампионат", а там нещо се задъхвате.... ;-)

Ако това е гордостта на родният ни футбол - победа срешу отбор, който цял мач не можа да върже два паса - значи нещата са много зле. Да ви е честита мизерната победа ГОВЕДА НЕЩАСТНИ! Ходете мучете навсякъде сега, ама след такава победа срещу такъв отбор само с 1 гол (а те играха толкова нещастно, че тряваше поне 5 да им вкарате) и след такова представяне на БГ отборите нямаше да се хваля много много.

Не знам за вас но и 3-та "гранда" са мега зле! Просто нямат силица за Европа. Без трансфери как ще бием Барса?! Любо, Мъри, Гонзо......събудете се бе.....искаме да виждаме как някой има желание да играе футбол,а не как да си вземе заплатите. Футбол се играе с висока дисциплина, желание и акъл! В Европа можем да направим с тези играчи и трениори 1 мач на 10 години!!! А и една забележка-КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ ВСИЧКИ???? КАК НЕ СИ ГЛЕДАТЕ ВАШИЯ ОТБОР АМИ ВСЕ ГЛЕДАТЕ ДРУГИЯ ДА ПАДНЕ!!! КАК ЛЕВСКАРИ СЕ РАДВАТ ПОВЕЧЕ КОГАТО ЦСКА ПАДНЕ ОТКОЛКОТО ЛЕВСКИ КОГАТО БИЕ И ОБРАТНОТО!!! Аз съм фен на един отбор които е сбирщина от младоци + няколко доказани играча които даже без пари правят повече отколкото някой може да си помисли. Отбора е Берое и мисля че всички са видяли достатачно факти за да не ме опровергаят....просто отбор със сърце

честито за 3 точки

победихме лацио. за червените - на колене и да ни правите ...

в бетинга хванаха коледните,да са им честити и да ги харчат със здраве!!!

САМО ЛЕВСКИ! ОЛЕ!

куде бяхте когато паднахте от черно море бе левскари тъпи? сега кво ревете че сте победили лацио? те и в италия всички ги бият!!!!!!е... радвате се все едно сте хванали господ за камбаните!!! това ще вие - догодина и по-малко ще се радвате!!!!

ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕ

Феновете на 2та отбора продължават да изпедерастяват, вече като баби се кълнете. Въпреки, че съм от ЦСКА се надявах Левски да победи, все пак накрая ще казват: Българите победиха. Поне в Европа трябва да се радваш на победа от твойта страна независимо синя или Червена във вс. случай България ще изглежда по-добре в очите на чужденците след рекордната загуба на Л-с последнищт път.

кой говори за миналото, преди 4 години си е преди четири години и много правилно "СУУПЕР" направи вашета статистика през последно време

най важното че играха с чест че са българи от първата до последната минута можеха още дори но и това е достатъчно нека някой да съжаляват че гонзо говори истината тук са найстина ощетени поне да спрат дотук браво гонзо браво левски че така бързо вдигнахте глави

как може да ви дреме за ЦСКА, Левски и футбол? толкова ли сте мизерни, малоумни и си нямате друга работа, ами пишете ли пишете кой е по-мизерен? да, и ЦСКА и Левски са много мизерни, дори би било редно да ги закрият, тогава ще има да "квичите" и "грухтите" ....... идете свършете някаква работа.

Да си тъп като говедо е обяснимо и закономерно, ама уефсКУРите доказаха за пореден път, че граници за малоумие няма. Ква победа бе - срещу некви юноши на Лацио, дето тепърва има да се ориентират... в други професии ли бе? Или срещу Макинва и Барони, дето с играта си показаха, че ИЗОБЩО НЕ СА ИГРАЛИ НА ЧЕРНО ТОТО? В 85-та минута ей така си изпускат топката и бият шутове над вратата, белким не вкарат гол! Ама хората от Рим не са ГОВЕДА и добре се ориентират - имат си висок коефициент ако световно Неизвестният Уефски ги бие и сега сигурно са припечелили по 100-на хилки евро, а говедцата от сеуо ПоХуене да си заврат във всички дупки трите точки и Голата истина ли, Голът на истината ли, или може би Голата си вода. Напролет и преди, както и сега, шампион ще бъде ЦСКА!!!