Коментари - Фулъм унижи Юнайтед на ”Крейвън котидж” с 3:0 | Корнер.dir.bg
назад

Фулъм унижи Юнайтед на ”Крейвън котидж” с 3:0

Фулъм разби Манчестър Юнайтед с класическото 3:0 в среща от 18-ия кръг в Премиършип. Двубоят на "Крейвън котидж" премина под пълното превъзходство на домакините, които дори и за момент не оставиха съмнение, че ще спечелят трите точки, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Фулъм унижи Юнайтед на ”Крейвън котидж” с 3:0 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

Много прав е,Чичо доктор. Ние бугарите,сме happy като на Вуте му е зле, не ние, като сме добре. Ама за това са виновни гените на аспаруховите конници......А колкото до мача,това е Англия- всеки може да победи,затова ги гледа цял свят с интерес. Не е както са свикнали нашите отборчета, да бият щото така е поръчано.............

Сър-а трябва сериозно да се замисли дали не му е време за пенсия.ако някога е бил велик треньор и стратег,то очевадно е останал само с отминалата си слава.недоразумението валенсия не може да преодолее нито един защитник ,бавен,слаба техника и никакво центриране,скоулс който само мрънка че не получавал достатъчно игрово време го видяхме що за стока епри условие че можеше да пусне обертан ,той вкарва уелбек,който мернах по терена едва когато извърши нарушение,пусна бербатов твърде късно и то като централен нападател вместо да е изтеглен по назад и да захранва с пасове руни и оуен.

Бербатов и Манчестър смърдят както обичат да казват английските к..... !! и тази година Барселона ще разцепва световният футбол и всички манекенски отборчета !!

Отсъстват титуляри в защитата, Руни никкъф го няма. САФ е объркан и прави глупости. Мисля, че с Обертран и Бербатов като титуляри, мача можеше и да се развие по друг начин

еи тва е завист ама няма накаде повече...мн злоба има у вас бе селяни прости

Научи се да пишеш....селско подуенско говедо..

пич ходи си лягаи че маи си прекалил сус субстанциите.....

от такива хора като този индивид ме е срам да кажа , че съм българин. И още нещо като злорадстваш толкова и като ти пречат толкова българите, които са успели в чужбина вземи излез от БГ и да те видим какво , ще правиш или си само идин тъп дървен филосов , който не може да изкара два лева обаче разбира от футбол, политика и всичко. ТЪПАК!!!!

Великия Сър трябва да разбере, че без Бербо отбора му не струва нищо - видяхме,че ако той не е в основния титулярен състав Ман Ю нишо не струва. Давай Бербо.

нашя с уникалня пас нещо не го чуваме около този мач! ха ха ха на бг ха ха ха! иникален е просто берби - супер случаиник с касмет че играе в ман у и всички играят а не като наще в бг парвенството - да доиде в някои от наще отбобри и да ми прави уникални пасове! ха ха ха