В Англия: Кариерата на Бербатов в Юнайтед е в опасност

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед определено не изживява най-добрия си период в ерата Сър Алекс Фъргюсън. Това пък дава повод на британските издания постоянно да търсят виновниците за слабото представяне на "червените дяволи", а най-споменаваното име е това на капитана на националния ни отбор Димитър Бербатов, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - В Англия: Кариерата на Бербатов в Юнайтед е в опасност | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва само да се радваме и да сме горди че го има Митко, Стилян и Мартин в висшата лига. всички останали коментари са смешни, по-точно долни и направени от примитивни хора.

Верно,че не играл Берба в последния мач,но погледнете снимката. Винаги са такива неговите снимки. Това ли е красивата му игра? За тези дето казват , че съра е пенсия и трябва да си ходи. Ами погледнете, че и любимия ви Бербо е в пенсионна за футболист възраст и без никакви реално постигнати успехи. От как го си отиде онзи ,който много мразехте си отива и МЮ. Отпадат постепенно от борбата за всички купи.

-Че си е нашенец то си му личи, ама, че може да раздава вълшебни пасове и това не може да се отрече. Проблема през последните две години на Манчестер е само един и той се нарича Алекс Фергюсън. При всичкото ми уважение към него годинките си играят на шах с разума му, няма нищо вечно и му е време да се оттегли достойно. Иначе странните изяви на тима ще продължат да са загатка и за него и за английската преса,барабар с Бербатов...

Бербо е изключително явление. Той е маестро на терена. Само че на публиката и харесват рогачите, които само тичат без да творят. Последния мач без Митко, остави Руни само с едно голово положение. Просто го нямаше творчеството на Бербо.

като печелят е защото Рууни е велик, като губят е защото Берба или друг чужденец е слаб

Каква вест, мехбеч ца българската синя журналистика.... Завистта е болест...

Ситуацията е като преди да си тръгне от ЦСКА...

фергусон прави грешки. стига глипости бербатов беше наи добрят от манчестер в мачат с леедс. тези които са давали оценките незнам кои мач са гледали. а бербатов вече не белеги като преди защото фергусон уби неговите голови способности като го слагаше зат нападателите. този сезон тои продалзава само да подаво като миналят сезон. ако димитар си тругне нищо няма да се промени но на сир алех вече му е време сорръ ама берба не е виновен роонеъ игра много по слабо от него.

май. май е време берба да си ходи........

егати нападателят...ако един нападател няма увереност в себе си, кои ли да има ?! на нас не ни плащат, че го \"вкарваме\" редовно, а на него как ли така му плащата, че не вкарва почти никога ?!:)

Краино време е съра да разбере че направи грешка с привличането на Берба. Но лятото ако има кураж ще му посочи вратата. Нашинкия е за отбор от Б група на Албанското първенство. Стилът му на игра е за футбол на малки вратички. Е поне направи някои лев да осигури детето си.

фффф

Всъщност от МЮ трябва да си тръгнат пенсионерите начело с треньорът им. На МЮ им трябва свежа мисъл. А иначе цитираните вестници не са сериозен източник на информация особенно в областа на спорта.

тез англичани се някои им е крив.вчера бербо не игра и пак се осраха.валенсия тича като кон без глава ,евра и тои навартя километри ама явно нее в това работата само да тичаш като луд,трябва и творчество,това фергусон явно го разбира ама англииската публика и преса не го разбират.те са се хванали за бербо сякаш тои сам трябва да решава всичко в мачовете а другите само да тичат и всичко шее ок.но се видя че само с тичане не става англичани,а трябва и такив като бербо които да твори и вразва играта ,а бербо е точно такив .разберете го тапи англичани,тои е бербо а не лакомия като тевес или роналдо.просто сте смешни вече да си баршете г..а с бербо.долу рацете от митко

този път е време сър-а да си ходи

"Бербатов вече е мишена на феновете на отбора,страх го е да излезе на терена."

"Сър Алекс Фъргюсън не може да разбере защо талантлив играч като него не може да разкрие потенциала си в Юнайтед"..... ми щот е малка душица бе човек. талант има,сарце няма за голямата игра. ама да го продадат още през зимния прозорец. да го видя тогава как ще е с интервютата.

то една кариера..