Лечков: В България футболистите не само, че са слаби, но са и прости

Президентът на Сливен и вицепрезидент на БФС Йордан Лечков отговори на нападките на футболиста от неговия отбор Явор Въндев, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Лечков: В България футболистите не само, че са слаби, но са и прости | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bраво лече,право в 10ката,сравнение,вижте за какъв футбол става въпрос в англия,да не говорим за трибуните!фул.

Слаби сме навсякъде,за прости то се знае и резултатрите ни са видни-последни в еу! подпис:димитар долнооряхов

Трудно ми е да си представя по прости от Лечков, амо може и да има...

г-н Лечко поздрави вие открихте топлата вода :)))

Ти ли го казваш, че са прости бе, Къртик. :-D

Не си им платил пък и нахален те били виновни. Кога ще им платиш днеска утре след една година ли.Договора е едностранно развален от Лечков.Просто лъжете момчетата че ще им платите това е навсякъде в Бг.Само се чудя какво правите 4 месеца няма да ви платят спасявайте се , оставете тоя таглец да се гърчи и накрая го осъдете.

Пази боже сляпо да прогледа.

А ти какъв беше г-н Лечков, ядрен физик ли?

преди да съветвате Лечков първо го попитайте как се създава, издържа и развива отбор и база в криза и в България(още повече в провинцията), а за задълженията му като работодател като чета той не отрича, че дължи заплати...и сигурно ще ги плати, а футболистите трябва да си спазват задълженията. Като са много добри някой клуб може и да даде пари за тях...

Браво Данчо,браво Лечков !!!! Та нали и ти си футболист бе м.....л !!!!! Егати прозрението !!!!

Играл ли е Лечков един месец без пари?

Кой го казва?Много е нагъл този Лечков.

Tоя змеи откри топлата вода :)))

Плешивата тиква Лечков освен че опропъстява един град ,а и не си плаща ,а той да живее 4 месеца без пари ,боклук, хората без пари не се държат. Лечков и ти като Паткофф на гол тумбак чифте пищови ако не беше станал кмет ще ше да метеш народна армия ,що то сам каза футболистите са прости с оня хотел фалира ,и почна да смъркаш"енфие",добре че станат кмет иначе и пенсия от ЦСКА нямаше да вземеш,а сега замазваш общински бюджети. Ти си от този тип футболисти де то се мислят за голяма работа заради 5 секунди късмет добре че те пазеше тогава онова джудже Хеслер че и тези 5 минути нямаше да ги имаш ,а и кмет нямаше да станеш.Плати на хората Б.....

Ти сигурно не си фуДболист, но и ти си много прост!

В интервю за "7 дни спорт" Лечков дава за пример себе си - как нормално е напуснал Хамбургер, Марсилия, Бешикташ. Този палячо не знае ли, че хората имат и памет. Няма отбор, който той да е напуснал без скандал. А от Бешикташ избяга преди да му изтече договора и после турците нормално го осъдиха.

Простотята е "нормална" и за булгаря. но какво да направиме е вапросат...аз като бивш трениор, учих моите хора преди всичко да бадат добри граждани. кои от трениорите днес ги учи на това? никои? изглежда...

Лечков беше наистина много добър футболист, но освен, че е прост разбира се, е и доста нагъл явно!

Ако се откаят да разтрогват дали ще поумнеят според лечков

Не само слаби и прости, г-н Лечков. И слабоумни като тебе, сигурно щото са вкарвали голове с голите си кубета. Е, как като сам си биеш главата в топката да си останеш с акъла? Така че не обвинявай огледалото за идиота, който ти се хили насреща!

Знае какви са по себе си !

Лечков ограби сливен- негови фирми източвали града като за последно - знаят това всички не само в сливен .....

Като не е вкарал гол, за какво го държиш? Май простите са други в случая? Иначе това да работиш и да не ти плащат трябва да е тежко криминално престъпление!

Мойта стара баба викаше : Акъл и мензис , не ти ли дойдат на време ... хич не ги чакай!!!

А вие първо се научете да пишете а после коментирайте.

Какъв му беше онова "умниче", на когото отмени наказанието?!

Алооооо \" корнер\" засто не ми побликувахте коментара бе умници.

А ТИ КАКЪВ СИ....

леле мале Лечков-можест умник

Иди в магазин 'Тернопол' и си купи малко дрехи с парите, дето ги дължиш на псевдофутболистите си, че ни омръзна да те гледаме с тази карирана ризка и зеленото пуловерче, Г-н кмете.

Е точно с такива самозабравили се ръководители няма да се радваме скоро на стойностен български футбол.

Сливен е станал град-държава ли че си има президент вече?!?! Не беше ли кмет на град Сливен, а не "Президентът на Сливен"?!?! Ей тия журналисти няма да се научат да не са драскачи вечно - НАПИШЕЧЕ ТЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ А НЕ НА СЛИВЕН, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ ГРАДОВЕТЕ СА С КМЕТОВЕ, А НЕ С ПРЕЗИДЕНТИ!!!!!

Еми простички са футболистите не им се плаща да мислят а да играят преди време рууни хубаво отбеляза че ако не е бил футбола е щял да бачка вероятно по някой строеж щото даскалото не му вървяло никак и това си е нормално само че ненормалното е 5 месеца да не си плащаш на работниците като не те кефи как играят вадиш ги или им разваляш договорите продаваш ги или квото там се прави ама щом си има договор си им плащаш .Тук простака е Лечков .

Лечков си мисли,че може да държи под робство момчета с които се подиграва по този начин-като не им плаща.Това е така защото неговото лоби в БФС и арбитражната комисия е голямо.Бих посъветвал момчетата да не се плашат и си потърсят правата в други инстанции,защото няма отърваване от заплелите се като Лечков в далаверите на БФС.

Че за кой е тайна че фудболистите са ПРОСТИ!!! не само нашите!

абе и ти си един.....мистар "5 минути слава". ми плати на момчетата като ги искаш в отбора. прости били. на гладно играе ли се да те е.. в плешивата тиква. еи,само боклуци в тоз нашия футбол бе. няма спасение,нямаааа....

За пръв път си позволявам,но ще го нарека този човек - боклук.Не може да нямаш отговорност като работодател към хората,които си наел.И какъв е този футболен съюз и за него няма ли Кодекс на труда и разни други нормативни документи.Или мафията е станала още по-велика.

леле колко си прав господин лезков.

Така си е!

абе тоя лечков не стига че цял сливен го мрази ами се прави на отворен. аз по прост човек от него не знам да има в бг футбола

Да разбирам ли, че след като се е оттеглил от футбола Лечков е поумнял?

Абе ти Лечков не си ли бивш футболист...