В интервю по-рано нападателят обвини Лечков за решението на Арбитражния съд да не разтрогне договора му по вина на клуба заради неизплатени задължения.
Потърсихме и обратната страна за мнение. Йордан Лечков бе ясен.
"В България футболистите не само, че са слаби и не могат да играят футбол, но са и прости. На прости хора и на такива много под моето ниво не искам да обръщам внимание".
"Всеки може да си говори какво иска да за мен. Въндев за цяла година един гол няма вкаран", отсече градоначалникът на Сливен.
"Арбитражът се е произнесъл. Това че има да взима някакви пари – той не е сам, и други имат за взимат. Явор Въндев е нормално да се яви на работа, защото още на 11-и януари трябваше да дойде. Това му е професионалното задължение. Като не е доволен от нещо, казва, разбираме се и така", допълни бившият играч на Хамбургер.
Както е известно, четирима играчи на Сливен – Илия Илиев, Явор Въндев, Марко Марков и Борислав Стойчев поискаха да разтрогнат договорите си с клуба заради неизплатени четири заплати.
Арбитражният съд обаче се произнесе в поза на клуба и се оказа, че футболистите трябва да се върнат в тима си, макар почти всички си бяха уредили трансфери в други отбори.