Изхвърлиха Ботев във ”В” група

Името ФК Ботев 1912 вече влиза в историята. Отборът, който бе създаден преди 98 години, изживява една от най-големите си трагедии и апогея в управлението "Димитър Христолов".

Обратно в новината

Коментари - Изхвърлиха Ботев във ”В” група | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си спомняте, през 2008 г. и ЦСКА трябваша да изхвърчи във В група, но не ги изхвърлиха, защото са ЦСКА. А сега Ботев ги заклаха.

sled 3 godini otnovo 6te se vurnem na vurha

трепете го митьо селскя

Майнички, майнички вече нямате и отбор. Локот е Левски Кюстендил,Ботев които нанесе най голямата загуба на Левскарите с 6:1 на Герена е мъртав. Убиха го нещастният и скапан селянин от Крумово и перуката от Левски. Нещастници. Но има бог - има възмездие.Плачете майнички нямате си милионерчета. Божков спаси ги, само ти и Гришата можете. Христолов умри като куче бездарник и нещастник, влачицървулкю.

много сме зле еиии...много!и аборигените са по добре от нас .ако сте чували вица за казана на балгарите в ада - значи е вярно .няма по голямо зло за балгарите от самите нас ,за всичко сме си виновни ние .язик за отбора с толкова много традиции .бг футбола си губи един от отборите които са вечните опоненти на грандовете .гадно е...

Жалко за Ботев

Ботев 2010! Смееееееех!...

Къде е Милко Калев Балев да вземе в казармата 15-ина талантливи футболисти, да ги разпредели в пловдив и ... готово! Така може да "спечелят" и още една купа на България!!!....

Руиз

Много жалко. Това е втори отбор от Пловдив, който бива съсипван: Спартак и Ботев. И двата отбора са дали знаменити футболисти и са били шампиони на България.

Арееееее, OFF!....

така е,като нямаш собственик-агент на службите и носител на орден.... почват проблемите !!! а иначе що не го разчекнат христолов не знам ???

няма кой да спаси отбора бе, пореден срам за България

Браво,едни селяци по-малко!!!

Тоя Христолов е за обесване ...