Наредиха Бербо сред най-големите трансферни издънки на Юнайтед

Критиките към капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов не спират. Поредният удар по реномето на Берба дойде от сайта Goal.com, който го нареди сред петте най-големи трансферни издънки на Манчестър Юнайтед, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Наредиха Бербо сред най-големите трансферни издънки на Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митко, дръж се - ние сме с теб ... каквото и да говорят завистниците - ти си един голям футболист!!!

Не мога да не се забавлявам на писанията на Английската преса и на някои "разбирачи" тука. Най-големиия проблем е, че след всички скандали наистина хората в Ман нямат доверие на Митака и се вижда, че нямат хъс като играе той. Не може Валенсия да получава оценка 4 с Блякбърн, Нани да уцелва първия защитник при всички 1897 корнера дето изпълни. Старците в центъра няма да ги коментирам, нито пропуска на Валенсия. Но факт е, че Митко не може да ги мотивира при така създалата се ситуация около името му. А дали е бърз или бавен?!!?!? Сами си водете изводите. Ари пасете още трава.

КОгато Бербатов беше в ТОТНЪМ,целият отбор играеше за него итой се отблагодаряваше с голове.Беше чудесен тандем с Роби Кийн и представянвто беше фантастично ина двамата. Сега в Ман.юнайтед Бербатов прави положенията за голове, но останалите играчи не играят с него и резулатът е видим. НО. трябва им някой грешник, който да обира негативите и те се сипят върху БЕРБАТОВ. За да влезе в стила на Ман.Юн трябва да е по-подвижен в наказателното поле на противника, а останалото той го може...

евала баце,напълно си прав

Е ПИСНА МИ Как да получава пасове, като не се открива. Виси като сопол в наказателното поле.

Типично по български. ние имаме един българин на топ-ниво, а само го плюем. той е фантастичен техник.с поглед върху играта и руни е това благодарение на него. стига сте хулили по българина, засрамете се .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми като е фантастичен техник му дайте отверка и чук и да се маха от Юнайтед

Абе gogo, абе gogov, в колко мача са били заедно на терена и двамата, та стигна до "великото си умозаключение", че Руни е суперзвезда, благодарение на Барбуков? Ако чакаше на пасовете на охлюва, досега да беше се пенсионирал без да вкара гол и без някой да е чул за него!!! То бива "гьонсуратлък" (както казват комшиите от югоизток), ама вашето е патологично... Вземете се в ръце и се огледайте за някой друг български футболист, на когото да прехвърлите обичта и преклонението си, защото Този не ги заслужава.... Лек и успешен ден на всички...

бербатов има един единствен недостатък - това че е българин. нищо от това което му се случва сега нямаше да му се случи ако беше роден по островите.

Бнербатов хахаахахаа тоз го марзи да варвии!! изпуснаха тевез и роналдо заради него! тои като влезне и ман.унт спира дда играе ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов е най-опитния и най - техничния фудболист на Манчестър Юнайтед но не е бърз и се представя, понякога слабо, защото не получава пасове от съотборниците си, когато е пред наказателното поле на противника. Бербатов е доказал, че може да вкарва голове от всяка ситуация но чясто остава в чиста позиция без подкрепа, което по-скоро е проблема на отбора. Няма централен нападател с повече асистенции от него. Фен на Берое и Левски и на всички Българи играещи извън България.

Както казах ,истерични му са фенките,оставям SH да ги оправя

Бях няколко пъти в Лондон миналата и тази година. Като разбраха, че съм българин веднага ме свързаха с Бербатов и то с положителна настройка. Бях няколко пъти в Италия. Като разбраха че съм българин, започнаха да ми викат Бербатов. В една пицерия, където ходих често, получавах с голяма и радушна италиянска усмивка най-доброто парче пица "за Бербатов". Така че каквото и да си говорите Бербатов, какъвто и да е, е направил за България много повече от всичките ни политици, всети заедно, а да не говорим за кучетата, лаещи по него. Но както знаем, керванът си върви.....Да не говорим и за фондацията му, подкрепяща български талантливи деца в различни области. Но някои сигурно и не са чували за нея....

Фенките на г-н Бербатов са истеричноагресивни,прав е SH Berba e издънка и като футболист и като писател..може би става за художник

Бербатов може и да става за???кой знай защо??? ...писател, ти обаче и за заплювка не ставаш!

Евентуален сценарий:Бербатов е "подарен" на някой кадърен отбор.Играе както досега, т.е. Брилянтно и скоро става ясно ,къде е бил проблема:Сър-а с неговите "подвеждащи" противника решения кой да играе и кога.Затова нещо ми подсказва ,че това с продажбата може и да не се случи.Поне не този сезон!

дано не си прав за продажбата. По добре в друг отбор, за да се разбере кой, кой е.

И аз съм съгласна.Да отива в друг отбор само така ще натрие носа на Сър-а и англичаните.Той винаги е бил достатъчно сдържан за да не коментира нападките.Ще им отговори с играта си в следващия отбор.

Давай Митко, ние сме с теб въпреки всички критики ! И за сведение на тъпанари като SH, само в официалния сайт на Б. феновете му в БГ са над 85 000.

И КАКВО ОТ ТОВА!!! АКО ЩЕ И ДА СА 8 000 000 ВСЕ ТАЯ !!! ИЗДЪНКАТА БАРБУКОВ СИ Е ИЗДЪНКА.... КОЛКОТО И ДА СЕ НАДЪХВАТЕ ЕДИН ДРУГ, ТОЙ СИ Е ПРОВАЛ.....

Давай Митко, ние сме с теб въпреки всички критики ! И за сведение на тъпанари като SH, само в официалния сайт на Б. феновете му в БГ са над 85 000.

крайно време беше да разберат каква скъпа издънка е тази балерина и какъв огромен провал е за отбора!

В такава медийна обстановка, не Бербатов да си, ами и Господ Бог да си, пак тежко ти и горко! А и сър Фъргюсън, макар на думи да брани Бербатов, с действията си му нанася допълнителни травми. Някой може ли да ми обясни защо предпочете полуживият Рууни срещу Байерн? На практика Ф. не подкрепи Бербатов както трябва. Да не говорим за пресата - Бербо вкарва 2 гола на мач, драскачите го обявяват за трансферен провал. Е, какво искат - може би да ходи на ръце, когато играе!?

Много бързате да го отписвате Берабатов. А, това че тъпите англичани се скъсват да плюят по него е разбираемо - не могат да го преглътнат и това си е. Българин , и то толкова скъп - бой докато го смачкаме психически! А, и той е много удобен - много по удобен, отколкото да признаеш, че Руни не беше готов за мачас Байерн и беше абсолютен фигурант и много лесна мишена. Но боговете не се коментират, бой по българина Бербатов. А, това, че срещу Челси средната възраст на халфовата линия на Манчестър беше 130-140 години и просто не издържа срещу говедата ( казвам го като олицетворение на физическата им сила) от Челси. Да не говорим, че Невил пазаше(опитваше се) Малуда, който е в топ форма. Но това не се споменава - виновен е българинът Бербатов. Не може да се каже, че Бербатов беше пуснак , когато вече всичко беше решено и за 12 минути не му подадоха веднъж, но се спестява факта, че САФ се опит да се окопае за 40 минути срещу разигралите се германци! Но не, българинът Бербатов е виновен. А, за това, че всичко най-добро в мача с Блекбърн беше направено от Бербатов , но другите се скъсаха да пропускат. Оставете ги другите, те са взети само за 25 МИЛИОНА , но вижте българинът Бербатов е за 30 и той е виновен. О, юроди неразумни, защо се отричате от българското и блеете като овце рещу Бербатов. Защо! То е ясно защо - защото сте дребни, комплецирани, злобни човечета, за които най-голямото щастие след шльокавицата и кремвиршите без месо е ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ! А, Бербатов е голям! Много по-голям! Нека Господ да му дава само здраве, всичко друго той си му го е дал!

Браво пич!

Абе здраве му дал ама да беше и умение му дал щеше да си е всичко наред - то с тоя Дървен крак не става бе брато

Ей хора, от доста време чета коментари за Бербатов, които варират от Осанна и разпни го. На разбирам от футбол и от тактически постройки и затова не претендирам да зная много, но ще ви кажа само едно - Следващия път когота гледате мач на МАнчестъъъъъъър погледнете колко човека играят: 1. Отборно 2. Колко пъти Бербатов е на стрелкова позиция, но някой решева да я шутира в трибуните, а не да подаде. Рууни го захранва целия отбор, затова има толкова голове, но само това. Грешката на Съра е че заложи само на един кон, а не си подготви чифт, както са във всеки отбор. А те кво направиха туриха Берба на пейката и хоп сега на става, че той до сега на ква позиция игра бе разберачи, захранващ Рууни, Роналдо и Тевес с пасове, сега само Рууни. Рууни можа да е острието но той не е целия нож, а сега го сложихме нападател, и ууууууу тоя не става, според мен му трябва малко време, кофтито е че сега му гласуват доверие, когато нямат избор. Байерн Мюнхен игра като отбор, Барса играе като отбор и др. И най вече ако покажете подкрепа на паднал човек, то той ще ви се отблагодари, а като риташ паднал това не те прави по силен просто си ПО ЖАЛЪК.

Много точно казано. Понеже пък считам, че разбирам от тази игра ,се ядосвам непрекъснато на търсачите от нашите медии на негативни коментари за Митко.

Много точно казано. Понеже пък считам, че разбирам от тази игра ,се ядосвам непрекъснато на търсачите от нашите медии на негативни коментари за Митко.

Абе здраве му дал ама да беше и умение му дал щеше да си е всичко наред - то с тоя Дървен крак не става бе брато

като не разбираш от футбол по добре трай и не гледай кой какво

В момента мисля ,че като българи трябва да го подкрепим. Дано да му се върне самочуствието малко и да почне да бележи,но няма да му е излишен и малко късмет.

Господа "журналистчета", престанете да цитирате само негативните коментари за Бербатов в английската преса! Ако някой от вас има лично отношение към него, не е професионално да го изразява по този начин. Пък и вече не е интересно за читателите. Между другото, Бербатов е на 4 (ЧЕТВЪРТО) място в Английската Премиер Лига за сезон 2008/09 година, като най-полезен играч!!! И на първо от игтрачите на Юнайтед!!! ЗА спавка - СТАТИСТИКАТА в сайта на Лигата!!! Дано да разбирате поне малко английски.

SH пумяр си ти голям,да знаеш....само Берба оле!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е*аси клоуните .. хранете колкото искате,Бербатов си остава най-скъпата покупка на най-великия треньор,макар че съм фен на Ливърпул.А ти SH,незнам за какъв успех говориш,но със сигурност не можеш да стъпиш и на малкото пръстче на Бербатов,а както добре знаеш човека,който е казал,че не всичко е пари,не е имал достатъчно.

Ахахаха от доста време статиите за Бербатов ги чета само за да се смея на коментарите на тъпата, комплексирана,завистлива сган която живее в милата ни родина!!!!

именно

хахаха съгласен

бербатов е много добар футболист и трябва и тои да е сигурен в това *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

21 гола за колко минути игра?! Или просто си говорим ей така....

А колко многообещаващо започна всичко преди две години-съра отмъква Берба от летището и със собствената си кола го води право в базата на Юнайтед,след епични преговори в последния момент Тотнъм и Юнайтед се споразумяват за астрономическата сума от 30 милиона,Берба гордо позира с фланелката на Юнайтед.Съра,любител на виното поръчва българско вино ,а бащата на Берба обикаля раднитe винпроми,за да достави качествeно пиво.А сега - съра объркал тактиката,Берба объркал отбора.Абе да не би българското вино да не е понесло добре на съра,че да обърка така тактиката на финала на ШЛ миналата година,или пък пиенето да е ускорило неизбежното изкуфяване поради напредналата старческа възраст?

Напълно съм съгласен,че Мажоретката не е пасна в с-ва на Фърги.Наистина голяма издънка с този капитан на нац.отбор.

аиде сега барбука пак да драска по неговя саит че бил най-голямото куче :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това не е верно! бербатов е голям играч а в англия не разбират от футбол. фергюсон не е никакав трениор,саотборниците му са слаби,публиката им е много проста а и парвенството в англия е скапано. догодина като иде в панатинаикос например,ще видите всички колко сам прав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само 21 гола в първенството. Тези базикат ли се-та те срещу Шевченка така не са ревали,който има само 4-5 гола в актива си за Челси

SH - отново тъпо изказване. Бъдещето ще покаже. Дори и противниците казват - топ класа. Само такива родни тикви все не им достига малко, а на тебе доста да разбереат що за недоразумения са. Наистина Бербатов и да падне няма как да стигне до такива като теб. Българи да плюят българи и то за нищо?

оле, оле, ТОЙ Е МНОГО "ГОЛЯМ" И "МНОГО НАВИСОКО" И ЗАТОВА НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НИТО БЪЛГАРИЯ (В ПОСЛЕДНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ НА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ, В КОИТО УЧАСТВА, НЕ Е ИЗИГРАЛ ПОНЕ ЕДИН МАЧ НА ЩО ГОДЕ ПРИЛИЧНО НИВО И С МИЖАВОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ ДЕМОТИВИРА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ВОДИ КАТО КАПИТАН), НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТЕ ДАЖЕ И ВИЕ, КОИТО ПОСТОЯННО ГО ЛИЖЕТЕ И МАЖЕТЕ... АЗ НЕ ИСКАМ ПО СВЕТА, ДА СЕ ГОВОРИ ЗА МЪРЗЕЛА И НЕМОЖЕНЕТО НА БЕРБАТОВ, КАТО ЗА МЪРЗЕЛ И НЕМОЖЕНЕ НА БЪЛГАРИТЕ !!! АЗ СЕ НАМИРАМ ТАМ, ЗА КЪДЕТО СЪМ СЕ ПРЕБОРИЛ САМ И СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ И СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО СИ, А СЛЕД СГРОМОЛЯСВАНЕТО (КОЕТО ГО ОЧАКВА), БЕРБАТОВ ЩЕ Е ДОСТОЕН САМО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !!! НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ, ПРИЯТЕЛЮ!!!....

Прав си 100%. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе да земат да го оставят Митко намира

Барби продължава да духа яко в Англия ! шоу шоу и излагация за целия български народ.

за бербо незнам но ти с сигорност го духаш

?????????????????????????????? Е, И ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ......