Гигов: Извинявам се на Левски и Берое

Президентът на Локомотив София Николай Гигов се извини на Левски и Берое за вчерашните изказвания на старши треньора на клуба Драгомир Окука, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гигов: Извинявам се на Левски и Берое | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми господа. Другарят Гигов е един от големите международни трафиканти на оръжие-от Грузия и Русияр през Сърбия та чак до Африка. Всички собственици на футболни клубове в БГ са отявлени разбойници, ама ЦЦ и ББ не се занимават с тях, та се наложи Интерпол да започне да ги окаушва(Коце маца)!

Само Локо /Сф/!!!!!!

само локо

Локомотив заслужава да стане шампион. Повярвайте, там са събрани изключително възпитани и културни хора, които никога не търсят скандали. Познавам ги и ви гарантирам, че е така. Дано Локо стане шампион. Успех!!!

Гарван гарвану око не вади! А иначе - какво да се извинява, те Уевски отдавна пазарят Илиан Илиев да им е треньор. Ако не става - поне един мач да им даде! Нали вече си изпълни мисията срещу ЦСКА! :-) И Берое няма да изпада - значи сега може да продава! Да не сме луди да повярваме, че Левски е станал изведнъж силен, а Берое е забравил как да се брани! Ха-ха....

Много си тъп бе, селски! Човека се извнява, ти продължаваш да грухтиш! Защо да е нормално Берое да бие Левски на Герена, а Левски да не може да бие Берое под Аязмото? Щото така ви се иска, а и защото Берое се изрепчи на чорбетата, жалки типове панчаревски!!!

изглежда много тъпа физиономия...

Футболен рицар. Но това е интервю на вече изморен човек. Няма оптимизъм, явно ще си ходи.

Присъединявам се към мненията на господата писали преди мен.

и аз:) Не съм от Локо Сф, но ми станаха много симпатични.

Прави му чест на Гигов казаното от него! Естествено, не очаквам нещо подобно от малоумниците, които получиха оргазъм от изказването на плешивеца Окука, те нямат интелект за това!

Много смислено и джентълменско интервю!