Коментари - България излиза в първи официален мач без Бербатов | corner.dir.bg
назад

България излиза в първи официален мач без Бербатов

България стартира борбата за място на Евро 2012 с мач срещу създателката на футбола – Англия, и то на неин терен – меката на играта "Уембли".

Обратно в новината

Коментари - България излиза в първи официален мач без Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 47

каква дярява сме щом няма да го предават.докога ще ни шибат часници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква държава сме щом няма да го предават.докога ще ни ш... часници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алоооооооо, 200-те канала! Да не гледаш Ал-Джазира, Владивосток ТВ и Авганистан Травъл енд Ливинг?!

Ще бъда щастлив ако паднеме само с 3 гола!!!Дано не стане като Северна Корея!

Къде си сега, мили Георги, че пак да тръгнеш през центъра, да ги навържеш и да я мушнеш покрай вратаря?!......

Като пишете нещо, поне го преглеждайте дали е вярно

стига сте ни занимавали с барби.имаме далеч по големи проблеми, как да се отарвем от англя без да ни наният повече от 3 гола след което, как да се спасим от черна гора и да им измакнем 1 точка ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПИТАМ:КОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ГЛЕДА БНТ?ТАЗИ ТВ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ.ЕДНА ПРЪМОВА СЕ МАХНА ЗА ДА ДОЙДЕ НЯКОЯ СИ ВЯРА.АЗ НА НЕЯ НЯМАМ ВЯРА.ДА ВИЕ ЧЕСТИТО

абе, къде е манекенът? Да не е сърдит? Еъ, Бербо, Бербо, детска ти работа.

"Славната" чета на тъпанара Мъри не трябва да губи с повече от 3:0.Иначе пълна забрана да стъпват в "Син Сити".

"Славната" чета на тъпанара Мъри не трябва да губи с повече от 3:0.Иначе пълна забрана да стъпват в "Син Сити".

БНТ трябва да се закрие. Стига е лапала държавни субсидии. Къде отиват всичките тези пари след като БНТ дава само стари продукции и по 100 пъти в годината едни и същи стари български филми. Държавата и съда трябва да се самосезират и да проверят къде отиват парите в тая телевизия.

Аз пък не съм съгласен, БНТ да плаща от нашите пари (както казваш ти), надутите от Булсатком цени... Правата за излъчване на мача се държат от FA, но Булсатком ги купува на завишена цена, за да е в монополно положение, спрямо всички останали оператори в България (някои от които наистина са НАЦИОНАЛНИ, защото се гледат от ЦЕЛОКУПНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ) !!!... Затова предлагам на Органите (които се опитваш да сезираш), да се заемат с измисления канал АЛ-КАТУН (ТВ+) на Булсатком и самата нея, за да стане ясно, откъде вадят тези луди пари, които са платили за излъчване на мача.... Парите от няколкото десетки хиляди абоната които имат (може би 80-90 000), едва ли могат да покрият нещо от тези разходи!!! Даже и с рекламните парички - пак са вътре!!! И сега идва ред на въпроса - Защо го правят?.... Ами, правят го с надеждата, да "привлекат" още "рибки" към своите досегашни абонати, да сринат пазара с телевизионните права в България, а и евентуално да ги ПРЕПРОДАДАТ СКЪПО И ПРЕСКЪПО, на някой друг "кабелар" или ДАЖЕ И НА БНТ !!!... Затова не плюйте в грешната посока.....

Глууууууууууууууууууууууууупости на търкалета! Какви завишени от TV+ цени бе, братле? Ти да не мислиш, че FA е обявила конкурс за обществена поръчка или търг с тайно наддаване? Хората са си поставили цена, а мишкарската БНТ е искала да мине по-тънко! И изобщо не си прав, че "национални" са онези телевизии, които се гледали от целокупното българско население! По този твой псевдокритерий bTV и NOVA за най-националните телевизии, нищо, че ни заливат с турски сериали! Национална е онази телевизия, която се държи националноотгорно и отразява събитията, които интересуват нацията! Вместо да злобееш ненужно по адрес на БУЛСАТКОМ - стани техен абонат, ще си спестиш пари за транквиланти! Е, това е от мен, останалото се досещаш, че е от Лукаваго:))

Ето ти списък на всички телевизии, които ще излъчват мача Англия - България: 6 Eren Al Jazeera Sport +3 Al Jazeera Sport +5 BFBS 5 Fox Sports Espanyol Idman TV ITV 1 ITV 1 Wales MaXimo Nelonen Sport Pro Nowa Sport (Чехия) NTV Sport NTV+ Football Setanta Ireland Sky Calcio 1 Sky Sport 1 (Италия) Sky Super Calcio Sport TV1 SportKlub (Хърватия) SportKlub (Унгария) SportKlub (Полша) SportKlub (Румъния) SportKlub (Сърбия) SportKlub (Словения) SuperSport 3 (Южна Африка) Tring Sport News (+1) TRK Futbol TV+ (България) Ulster TV Viasat Football (Норвегия) Viasat Football (Швеция) Viasat Football Baltic (Естония) Viasat Football Baltic (Латвия) Viasat Football Baltic (Литва) YES Sport 1 ITV HD Sky Calcio 1 HD Sky Sport HD1 (Италия) Sky Super Calcio HD Sport TV HD Viasat Sport HD (Норвегия) Viasat Sport HD (Швеция) Далеч не всички са национални по твоите критерии и много малко от тях са от Острова! Ако трябва да ти се вярва (не, че трябва, ама така - хипотетично), те също са в конспирацията на ТV+ да надуе цените и да прецака БНТ! Е, това вече наистина е от Лукаваго:))

Сумата, която са платили е 250 000 евро.

Еххааа супер,че мача ще е по ТВ+!!! Булсатком Вие сте велики!!! Най-добрите сте ей,затова съм Ви абонат :) БРАВО,ОБИЧАМ ВИ!!!

бнт няма да дава мача-наи-бедната телевизя .а се налага за национална телевизя хаха

СЛУШАЙ ГЛУПАКО ПРОСТ,ТОВА,ЧЕ ТИ НЯМАШ ТОЗИ КАНАЛ И НЕ СИ ЧУВАЛ ЗА БУЛСАТКОМ БГ НЕ ТИ Е ВИНОВНА.АЗ СЪЩО СЪМ В БГ И ИМАМ ТОЗИ КАНАЛ,КОЙТО ЩЕ ПРЕДАВА МАЧА

То май ти си глупака в случая.

Вместо да се пенявиш като селска к... след запой, се научи да пишеш на Български, селяндур тъп !!!

Не я разбирам тази агресия между вас - аз също ползвам услугите на Булсатком и съответно гледам ТВ+, но съм на мнение, че никак не е нормално да дават мача само по ТВ+ в мрежата на Булсатком, но за това не е виновен цифровия оператор или ТВ+, а според мен проблема е в БНТ, защото по този начин лишава много българи от правото им да гледат Националния отбор по футбол - за мен това е все едно да не дават Олимпийските игри при положение, че имаме участници от България! Вместо футбол по БНТ 1 днес ще дават някакви измислени филмчета (не български разбира се) и късната емисия "По света и у нас" - е това ако не е патриотично!

Не се косете, после ще ви е срам, че сте го гледали!!!

Който е абонат на БУЛСАТКОМ ще го гледа. Лошото е, че от нашите данъци плащат на БНТ а те нямали пари да купят мача!

Пълна е с глупаци тази държава.......... за първи път мач на национален отбор ще се предава по някаква си кабеларка, която я имат 20% от хората....... Абсолютна простащина

За това можем да благодарим на "любимата" БНТ! Тя щяла да предава само домакинските мачове на нац. отбор, защото й било скъпо да предава тези от чужбина. Евала! Значи има пари да предава баскет от чужбина (Турция), където ние не участваме, има пари за разни други неособено интересни предавания, а за бълг. нац. отбор по футбол няма. Пълно безобразие! А отгоре на всичко се издържат от нашите данъци.

що него излачите по дисни чанел бе олигофрени какав е тоя тв+ колко от хората 6те го гледат както бербатов се отказа от националния отбор така и аз се отказвам даги гледам а то няма и каде дасе гледа националите играят а те ми ги пускат по някакви скапани канали глупацииииииииииии

Ники. Регионалните кабелни tv купуват правата от tv+ и мисля че го излъчват. Ако имаш кабелна трябва да провериш дали няма да го излъчват на някой от каналите.

Има го по кабелните,например по Скат,но е платен канал,а не свободен.Изглежда са сметнали,че като не играе Бербатов,няма смисъл да го дават.

що него пуснахте по тиянков тв,бе олигофрени какав е тоя тв+ колко от хората ще могат да го гледат нали играе националният отбор това само в балгария го има дава е..а у тапаците както бербатов се отказа от националния така и аз се отказвам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как го казвате само все едно Барби е господ и без него сме загубени,дано момчетата играят добре не ни трябват манекенки а футболисти. Барби не трябваше да играе много отдавна в националния отбор защото комплексира младите момчета и не искат да играят с него.

Еми дай, само некадърници да играян в националния, че да не се комплексират един друг. Така ли ще градим отбор? На "младите момчета" им е много удобно да се "комплексират", що не се "амбицират"?

аиде пак тоя барбуккк тукмо си мислех че един ден няма да чета за тва лаино........ ффс барбузи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много се надявам да поднесем изненадата на Уембли,но ме притеснява съдията.Всички знаем,че унгарците изобщо не ни обичат.И как може такъв мач с Англия,на Уембли да не се предава по националната телевизия,а по ТВ+,който не се предава от всички кабеларки.