Венци Стефанов: Капело е господин, Мъри - любеница

Президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира случващото се в националния отбор по футбол на България, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Венци Стефанов: Капело е господин, Мъри - любеница | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на човека че казва това,което отдавна го пишем ние по форумите.

ДО СТЕФАНО-МОМЧЕ НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО И ТОГАВА ПИШИ.А ВЕНЦИ СТЕФАНОВ КАЗВА ЕДНА ГОЛЯМА ИСТИНА.ВСИЧКИ ОТ БСФ СА ГОВЕДА.ПЕРУКАТА-ДИРЕКТОРА-БАЖДЕКОВ-МЪРИ.НЕ Е ЛИ ИСТИНА?СОРИ.

Венцислав Стефанов....???? че кой си ти, кокво си постигнал та да казваш какво трябва и какво не трябва.Не забравяй, че Наско Сираков направи Славия шампиони ако не беше той кога щеше да стане това, а сега плюеш !!!!!!!

Макар, че съм славист и се радвах на шампионската им титла мисля, че не сте прав. Шампиони ги направи СИК (без да омаловажавам приноса на Сираков и Кано).

тя говеда само са нагушиха с пари и нищо друго,само камата ши ги опраи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе за "нормални" с пари май в БГ не съм чувал...

А ти Венци си бандит и трябва да си в затвора.И не само ти -Ганчев, Гигов, Батков и още все такива.Като се махнат всичките тези идиоти и мафиоти от футбола, ще се оправи.Има и нормални хора с пари.