Мъри дал оставка. Голяма работа. Трябваше да го направи много по-рано, но е гьонсурат - седеше си, взeмаше си парите и бръщолевеше глупости.

Вижтe как само реагираха двама треньори при две големи загуби - Фабио Капело след 1:4 от Германия и Мъри Стоилов след 0:4 от Англия. Ама то разликата между тях е колкото от Лондон до Лом. Вижте им и държането, физиономиите. Единият е господин, другият - любеница.

Директорът пък поля мъката от загубата на "Уембли" в казино. С тези - толкова! Те за какви се помислиха? Вкарали Левски в Шампионската лига, значи са недосегаеми. Хайде стига! Хайде да се сетим как стигнаха до групите. Отстраниха някакви нещастници, събрани от плажовете. А в групите какво? Голова разлика 1:17. Добре че беше ромчето от Лом, че и без гол щяха да си останат. Футбол в България ще има, когато всички се изметат от БФС - треньорът, директорът, президентът, вицето му и всички останали.

Трябват хора, които разбират от мениджмънт, от инвестиции. Героите от САЩ обсадиха целия футбол и направиха купища поразии. Направиха си отбор за собствено ползване. Това не е националният отбор на България, това е отборът на БФС. Гледам, ядосвам се и не мога да се примиря с едно нещо - защо на фланелките стои не гербът на България, а на БФС. Това да не е някакъв клуб?

Обръщам се и към президента, и към премиера - нека вземат отношение по въпроса. Българският народ вече не приема този отбор като свой. Защото той е на няколко души. Май е най-добре да направят един герб с лицата на Мъри, Наско, Боби и Лечков. Така поне ще знаем ачик-ачик за какво иде реч. Срещу Черна гора сме стигнали дъното? Глупости.

Дъното бе стигнато много отдавна. Оттогава само се опитваме да рием още по-надълбоко. След мача Боби излезе и наговори глупости. Нямали пари за треньор от чужбина. Спомена сума 3 млн. евро. Дрън-дрън. Аз лично знам за колко пари бе готов да работи Аврам Грант като национален селекционер на България. Поиска 500 000 евро. Знам, че в Европа има още доста специалисти, които вземат приблизително тази сума.