Кръгът ”ЦСКА” към БФС: Взимайте си шапките и си отивайте

Близо седмица след първото си обръщение към Българския футболен съюз, обединението от известни фенове на ЦСКА излезе с нов призив към ръководството на българския футбол, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Кръгът ”ЦСКА” към БФС: Взимайте си шапките и си отивайте | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е да риташ топка - за това е достатъчно 4-то класно образование, дотолкова доколкото трябва все пак да си разчетеш името на фанелката, съвсем друго е да си мениджър на една система. Паразитите , които са окупирали сега БФС трябва да си ходят там , където им е мястото , опитът и възможните умения - на треньорската скамейка. Там, ако станат добри треньори, ще тежат много повече, ще ги уважават и няма да заблуждават футболното общество с псевдо активност и сладък живот. Поговорката е много ясна :всяка жаба да си знае гьола.

МОМЧЕТА, С ТАЗИ ЯРКА ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА НА ЕМБЛЕМАТА СИ КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ В 21-ВИ ВЕК? `МИ ТО ЗАТУЙ НЕ ВИ ВЪРВИ. ШЛЬОКАВА РАБОТА.

Този инструмент за притискане на футболня съюз,защо не ходи да си е.. мамата!тапанарите видяха,че червените ги няма никакви и започнаха с номерата на вождчето им станишев!така онзи създаде някакав смотан комитет за справяне с боклука!този краг или окражност маи сте има същата садба-да баде натирен от народа ни в дан земя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре казано,но да не остане само като едно цамбурване на камък в блатото. Ако "момчетата" от БФС продължават да си правят оглушки и да не пускат кокала нека приятелския кръг да използва авторитета на личностите в него и да доведе нещата до успешен за българския футбол край - изхвърлянето на всичките корумпирани лапачи от БФС начело с "момчето" с изкуствения скалп