Готов ли е Бербо да превземе трона на Кантона?

От почти продаден до най-важният човек в отбора – ренесансът на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд" е толкова драматичен, колкото скромни бяха първите му два сезона в Манчестър Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - Готов ли е Бербо да превземе трона на Кантона? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бербо е дурех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аре берба . почна гиииииии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи ако не е най-добрия, господ, бог го плюят. Егати българите сте защо сте толкова взискателни към другите, но никога към себе си ? Бербо е добър играч със силни и слаби сезони като всеки друг. Защо очаквате да вкарва по 5 гола на мач ? Сигурно защото дори да го мразите пак ви се иска българин да вкарва голове и затова е цялата тази неоправдана злоба към него.

Бербо е велик.Май само 2-3 миризливи лайна от форумите,нищо не постигнали на нито един житейски фронт и удавени в собствената си мизерия го плюят злобно

Май по голямо лайно от теб няма.Като знае съра че е най добрия му футболист в момента и че е във фантастична форма,защо тогава го остави даже извън групата за мача.Май и самия Фъргюсън не си вярва на приказките си.

а ти погледна ли другите отбори в групата? мислиш ли че този мач е решаващ? или е по-важен мача с ливърпул? освен бербатов и други титуляри почиваха и ще видиш разликата срещу изморения ливърпул. сър-а не е толкова прост

Ало, трудномислещия, забеляза ли, че с/у "Рейнджърс" пусна втория отбор, а първия го пазеше за Ливърпул или май си направо немислещ, че и невиждащ. Остави мисленето, не е за теб работа. Само се излагаш.

мислещ си ама с оная си работа. ако си беше замълчал немаше да се разбере колко си кух, а сега с три реда не оставяш капка съмнение. извън групата за тоя мач останаха освен бербатов: скоулс, нани и видич... по неква 'случаиност' това са водещите играчи на манчо тая година, заедно с нашия освен тях: ван дер сар, евра... бе кво ти обяснявам... съра направи грешка, жестоко подцени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дори и да не го постигне със сигурност ще си запише името в историята на Юнайтед като добър футболист раздавал се и вкарвал много и красиви голове

Кога е бил "почти" продаден, освен от драскачите?

Беше продаден, преотстъпен, клониран и изпратен на мисия в космоса от вестниците "Сън" и "Дейли Мирър". Тези вестници е добре да ги съхраняваме, ако настъпи криза на тоалетната хартия - тогава може да ни свършат работа!