Фантастичен Бербо срази Ливърпул с хеттрик

Димитър Бербатов изигра уникален мач и отбеляза хеттрик на Ливърпул, с което донесе победата на Юнайтед с 3:2 в дербито от 5-ия кръг на Висшата лига.

Обратно в новината

Коментари - Фантастичен Бербо срази Ливърпул с хеттрик | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникален футболист, уникална личност. Кой може да издържи, на такова мащабно, двегодишно, организирано, платено, яростно оплюване и когато помислят, че са приключили с него, да им отговори по такъв фантастично унищожителен, категоричен начин. Безсмъртен.

Айде сега всички хейтъри да замълчите. Не харесвам Бербатов и не разбирам от футбол много, но се гордея, че има поне един българин, действащ футболист, който така да изстреля България. Ама той май скоро ще се отрече и от българското си потекло

Браво Бербатов,видя се защо Фърги не го продаде....това което направи Митко вчера е като свет. рекорд на Стефка К.--много дълго никой няма да го повтори...Само заради този мач на Митко анличаните трябва да са доволни че дадоха много пари за него...такъв спектакъл ...си струваше толкова много пари...и те всички вчера го разбраха...

А тъка!Да създадем фен клуб на Бербатов.В биатлона това е резонно,защо не го внедрим и във футбола?Бербатов има хиляди фенове в България,ама за обединение във фен клуб не съм чул.Може да е и вируален.Сега да речеме ставаме двама,има къде в интернет да се срещем,може и канал да отворим.

Една птичка пролет не прави! В случая КЪСМЕТ. За да докаже Бербатов, че не е късмет, той трябва да продължи да решава мачове и да ги печели, а не да вкарва 2-ри или 3-ти гол, когато всичко е решено от неговите съотборници. Конкретно за мача с Ливърпул коментара ми е БРАВО ДИМИТРЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА !

всички които го оплюваха да му се извинят!! БРАВО МИТКО!!ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!!

ХАХАХА цял живот ще "живееш" с комплексите си, жалка свиня !

Новият номер на идиотите - когато Бербатов успява е късметлия, а когато не успява е некадърник. Но пък те и в двата случая са си едни и същи.

Congratulations! Berbatov, you not only can play high class game but you do have a brain!!! You have left BG national team just in time!!! Never come back. To everyone who hate you - bugger off!!! Have a lovely day! By the way Bg does not have any football or players left. Бъди здрав Димитър Бербатов - и забрави за БГ футбола.

Объркал си се, братчед. Бербатов не българомразец като теб. Той е патриот, затова остави и националния, защото му беше непоносимо да гледа отблизо, как вилнеят идиоти в него.

Баба ти е уникална. Да тръгва да прославя България по света. И ти си уникален с тъпотия и гадория. Почти колкото Бербатов само че с отрицателен знак.

Да случайности и баба може, но не и ти! Някои хора ги взимат случайно на Олд Трафорд, но не и теб! Някои хора случайно печелят купи, но не и ти! Някои хора вкарват за пръв път от 60 г. 3 гола на Ливерпул, но не и ти. Ти съвсем случайно си дребна цаца - средностатистическа кръгла 0-ла.

ти случаино си се появил на тази земя.ваобще гледа ли мача,та говориш глупости.случаино могеш да вкараш един гол, а това са цели три,и то фантастични особено втория гол на берба.мегду другото до всички които казват че бербатов "се влачи по терена".снощи гледах коментарите за мача с теди шерингам, та тои каза, че бербатов е един от малкото футболисти които могат да играят футбол ходеики.чакам с нетарпение да отида на работа, за да получа поздравления от колегите за фантастичната игра на берба.благодаря ти митко, че ме караш горда да сам балгарка.все по -малко са тези моменти и вччра беше един от тях.успех. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано да ти дойде акъла някой ден

Мисля че ако бяха от едно поколение с ГУНДИ той щеше да му се поклони и да му стисне мъжки ръката...това е новата гордост на БЪЛГАРИЯ....не защото е ГЕНИАЛЕН футболист..но и УНИКАЛЕН човек ...БЪДИ ЗДРАВ ДИМИТРЕ !!!!

Бербатов - Ливърпул 3:0 Голям е Митко. Дано играта му да вдъхнови млади момчета и не толкова млади, да повярват в себе си и да знаят, че България е пълна с таланти и може...

какво му стана на този човек в този мач ??? това бербатов ли беше, защото не моях да го позная ?! значи може да играе и да бележи голове !! браво митко !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Грешката е в теб, душка. Съра, например, винаги му еярвал, а и други, даже в този форум.

Поздравявам всички БЪЛГАРИ!!! Днес МИТКО бе българсния ХАН КРУМ на британска територия. Поведе "войската", "отряза главата" на Ливърпул и от нея направи чаша. Посребри я , напълни я с най-скъпото шампанско и я поднесе на СЪР.АЛЕКС, защото ТОЙ си бе платил за нея. Тази победа ще остане дълго в историята, като смени годината 1946 с 2010. И ако все още задават въпроса за покупката на БЕРБА, сър-а няма да е необходимо да отговаря, а само ще отпива. Сега е момента англичаните да се запознаят с победата на ХАН КРУМ над Никифор, защота тази я видяха на живо. МИТКО БЛАГОДАРЯ!!!!!

БРАВО БЕРБО! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мите,ти си един футболен гений!!!Много рядко ни се отдава възможността да се гордеем,че сме българи,но ти днес ни накара да го направим!!!Благодаря ти за страхотните мигови ,които ни подари!!!

видях бербатов на летистето в лондон и го помолих да се снимаме тои беше много земен и се снима с мен това беше след като се отказа да играе за национала но кои може да го вини за това както и да е добру футболист ,добур човек много здраве и кусмет мога да мъ пожелая както мъ пожелах като го видях на летистето да си жив и здрав г-н бербатов и все така да ни радваш ти си едно от малкото неста които ни карат да се чувстваме горди че сме булгари да си жив и здрав и да бележеш всеки пат по 3 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Берба, сега им запуши устите на гадните завистници- критици.

който не играе за българия е боклук

stupid, very stupid person!!!

Имаш си вече 11 боклука ,които открай време не играят и то не само в очите на българите.Аре обратно у кочината и да не акаш по форумите!

кой е тоя? Нещо си объркал къде да си пуснеш смръдливият коментар! Митко днес игра, повече за България, отколкото целият национален отбор взет заедно.... Между другото... каквът национален отбор? Ние такъв имаме ли?

Наслада! Удоволствие и щастие беше да гледам този мач! Бербатов бие Ливърпул! Вкара им 3 гола! И отказва да играе не за България, а отказва да играе по свирката на тия алчни некадърници, налагащи протежета без качества и убиващи таланти от БФС! Да - тук далеч от България ме попитаха защо Стенли и Марто тогава продължават да играят

Ти често ли играеш за България.

Най-големия е!Горд съм.

Винаги съм писал против Бербатов но този ще замълча :)

И дълго ще мълчиш!

Абе, не трябвало да се обаждаш изобщо. Ей туй плюене беше основно, че се адаптира бавно в МЮ и да напусне националния. Сега поне разбра, че си проЗ и ще си мълчиш. Хем и за теб по-добре - да не се излагаш.

мите,мите м..а ти да е.аааааааааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мите няма ли да се контузваш скоро време??време ти е!!!!!!митееееееееее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Простак

стига сте му завиждали, лузери.

Няма ли да се пукнеш от злоба и тъпоти За трети път ти е време.

Берба е ВЕЛИК и в днешния мач го показа с пълна сила !!! Поздравявам всички, които днес празнуваме с Бербо ..! И като гледам коментарите - не мога да се начудя ... Дори и на показаната днес от Бербатов страхотна игра, пак се показват разни мизерни боклучета, които опитват да кажат на бялото - черно ... Толкова са тъпи, че дори не разбират, реална просто плюят срещу силен вятър !!! Браво Митко, дано тази е твоята година ..! Успех !!!

Митко е страхотен футболист но това го знаят само разбиращите от тази "игра" и сър Алекс. За съжаление от доста години вече футбола не е само игра а преди всичко бизнес и то доста печеливш за добрите в бизнеса.Какви ли не глупости се писаха за Митко, но ето че му се даде възможност да покаже възможностите си.Преди не много време отбора играеше за Роналдо и след като вкара достатъчно голове и цената му достигна върха беше продаден.Същата процедура се прилага и за боксьора Рууни, след две години ще разберем до какъв връх е стигнал в трансферите.И Митко е "стока" като тях и то доста скъпа, но за съжаление в края на кариерата си и затова ще продължава да работи за вдигане цената на Рууни, след него на някой друг младок и така до края на договора си.Разбира се ще има и такива мачове като днешния, когато победата е много важна и нашето момче ще бъде на върха на атаката за да вкарва.Иначе сър Алекс си знае урока как да си заработи високата заплата.Въпреки всичко това браво на Митко, на път е да стане най-успешния ни футболист в чужбина, е разбира се след Ицо.

И ти разбираш,колкото другите срещу които пишеш!....."Е на път да стане най-успешният след Ицо"Кой е между тях???

Времето е между тях!

Браво на нашето момче .

Митко Бербатов винаги е бил най-интелигентният и най-талантливият и български футболист. Той ще остане в историята на българския и световния футбол. А всички онези, които се опитват да застанат на пътя му с някакви злобни критики са елементарни, нещастни заядливи хорица, които вместо да отглеждат пиленца на село или да садят домати, картофи или други подобни блага, седят и пишат глупости за най-гениалния футболист в историята на България.

Браво Митко!!!

64 години МАН ЮНАЙТЕД не е побеждавал Ливърпул с хеттрик! Тази вечер Бербо влезе в историята на клуба! Той пише история във футбола! БРАВО БЕРБО! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!

БРАВО, Митко Бербатов!!! Напълни ми се душата от кеф, преграхнах от викане този следобед! БЛАГОДАРЯ ТИ! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!!!

Прост народ,слаба държава!Това сме ние.Вместо да се гордеем какво направи Бербатов,пак плюем,защо бе народе си толкова тъп?Не се гордееш,а злобееш.Тъпи сме и това е!

е говориш глупости в момента.хората се радват за Бербатов.

БРАВО БЕРБО И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ НИКОГА В ТАЗИ СКАПАНА СМРАДЛИВА БФС

брааааааааааво бербо !!!!а критиците дупето да ти ядат!!!!мездо другото аз сам левскар !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Митко !!! Доказа и днес че си невероятен талант ! Късмет и Успех от мен! Продължавай така ! Невероятен си ! Респект !!!

Браво, Митак! Ти си най-добрия!

РЕСПЕКТ!!! Най-големия български футболист показа класата си!!! GO GO GO Берба GO GO GO!!!

Берба, най-великият футболист си в най-великият клуб на света!!! Пожелавам ти още много такива моменти, като този разгромяващ хеттрик! Благодаря ти за шоуто, което правиш! ! !

Браво, Берба! Точно това е начинът да запушиш устата на всички критици и да покажеш истинското си лице! За пръв път от много време някой носи малко футболна радост за изтерзания български фен! Честито на всички българи!

Най-големия!

Благодаря, маестро Бербатов !

Брави Митко...направо ги разби...само така....САМО ЛЕВСКИ

Само така... И в националния отбор щеще да бележи, ако не бяха някои почитатели на "великия отбор" и "правилния" му футбол.

ХОРА-А-А-А, ИДЕ МИ ДА ЗАКРЕЩЯ! аЙДЕ СЕГА ДА ПЛЮЯТ БАЛКАНСКАТА СТРАНА И ИГРАЧИТЕ Й НА оСТРОВА ИЛИ ТУК!!! хОРА, ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА - АЗ БЯХ ТАМ НАД ПОЛОВИН ГОДИНА, ПРЕДИ ТОВА - ДВЕ ГОДИНИ, А И СЪМ УЧИЛ НЯКОГА ТАМ 4,5 Г. пОЗНАВАМ ГИ ОТВЪТРЕ И В ДЕТАЙЛИ. тОВА Е ПО-ПОТРЕСАВАЩО И ОТ ЕВЕНТУАЛНА НАША ПОБЕДА НАД НАЦИОНАЛИТЕ НА аНГЛИЯ! цЕЛУВАМ ТЕ, МОМЧЕ, ДАВАЙ, ДОКАТО МОЖЕШ И ИМ РАЗКАЖИ ИГРАТА, СКРИЙ ИМ ШАЙБАТА, ТОПКАТА, КАКВОТО ТАМ НАМЕРИШ ДА ИМ СКРИЕШ, НО ИМ ПОКАЖИ И НАШИ ИШИРЕТИ, ПОСТАВИ ИМ УСЛОВИЯ НА ТИЯ ГРАНДОМАНИ И ИЗЦЕДИ МАКСИМУМА ОТ МОМЕНТА!!! бРАВО, ЧЕСТИТО, ПРЕГРЪЩАМ ТЕ. тАОВА Е ДА ИЗЧАКАШ КОГАТО ЩЕ СИ ОПРАВДАЕШ ПАРИТЕ, ТАЛАНТА, ЧЕСТТА, НАЦИОНАЛНОСТТА......

Браво, Митко!!! Все така да ни радваш и да ни караш да сме горди с теб!

Митко, гордея се, че съм Бьлгарин с теб.Ти си истински българин.Поклон и пожелание така да го караш . Get It On.

Браво Бербо !!! Евала !!! Хеттрик и то на не кой да е отбор а на Ливърпул. Такива моменти те карат да се гордееш че си Българин. Продължавай в същия дух все така ! Нагнитай им головете и се не бой !

Бербатов - гений!

Абе на коя програма гледахте мача,че аз неможах да гледам този забележителен успех на Бербатов.

По-добре че не си гледал, според мен нямаше да го отцениш правилно ...