Коментари - Димо Момиров: Нямаше дузпа, съдиите ги е страх от Левски | corner.dir.bg
назад

Димо Момиров: Нямаше дузпа, съдиите ги е страх от Левски

Бившият председател на съдийската комисия Димо Момиров коментира пред "Меридиан Мач" спорната дузпа за Левски във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Димо Момиров: Нямаше дузпа, съдиите ги е страх от Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

ах колко жалко е да си левскар

Скъпи ми Стефано, Явно това което съм написал е ВЯРНО, та така съм разярил един подуенски "лъв", самецът на подуенските бабички и любимецът на агента от ДС....успех неудачнико......избивай комплекси когато и където намериш....най-сигурно в подуенския край

Такава беше и дузпата на Ливърпул с/у МЮ - има си правила и трябва да се спазват - иначе дузпа. Нема значение дали е чисто голово положение или не. Нема значение, че е встрани от вратата - има си граници полето и щом нарушението и в него - ДУЗПААААААААААААА

браво г-н.Момиров за доблестта!!

Каква дузпа???? Ааааа, тази дето е дежурна за подуенското отборче.....Да, те си я имат още с началото на мача. Винаги е било така и винаги ще е ....подуенци винаги са играли със съдиите...те по друг начин не могат!!! Нагли, Нахални, Лъжливи, Подли. Това са подуенци...т.е. левскарите. САМО ЦСКА!!!

Върнаха си го за миналата година,левскарите, така че няма да се сърди никой :) Моряците могат само себе си да обвиняват, че не стигнаха до равен мач. Истината е,че и двата отбора изиграха мъжки мач :) Нека има повече такива двубои!

Дузпата е стопроцентова. Видя се дори и в Ихтиман!

Момиров да млъкне, зашото се видя какви бяха съдиите, когато той ги командваше.

Аз не съм привърженик на Левски и гледам повторенията за сетен път. Г-н "Бивш Смешен Съдия" кои интереси защитавате в момента, защото колкото и да гледам ПЪРВИ С ТОПКАТА ИГРАЕ НАПАДАТЕЛЯ! Защо всеки се опитва да те прави на луд? То е очевадно. Друг е въпроса дали трябва да се свири тази дузпа, но ВРАТАРЯ НЕ ПИПА ТОПКАТА.

Няма как да е иначе, страх има и той е заради лобито на отбора в БФС. Каквото и да дрънкат футболните шефове, действията на съдиите са съпътдтствани с гузното мълчание от централата. Ако Левски тази година стане шампион, медали трябва да раздадат и на всички съдии, свирили техни мачове. Иначе няма да е честно.