"Нямаше дузпа. Видя се, че вратарят на Черно море стигна първи до топката и едва след това нападателят на Левски се спъна в него. Много показателно бе и поведението на Николай Йорданов след това. Играчите на Черно море се качиха върху него, бутаха го, дърпаха го, а той не извади на никого от тях дори жълт картон. Това показва, че е гузен. Нека сега Коце Костадинов да излезе и да я коментира тази дузпа. Според мен съдиите в момента се страхуват от Левски, защото видяха, че по искане на "сините" се смени цялата съдийска комисия", каза Димо Момиров.

Както е известно, той беше отстранен от поста си след мач за купата между Черно море и Левски на "Тича", когато съдията Станислав Ставров закла ритуално "сините".

Наш източник направи всичко възможно, за да намери и други мнения около спорното отсъждане на Николай Йорданов, но удари на камък. Бившите рефери Любе Спасов, Любен Ангелов, Георги Цветанов и Стефан Орманджиев отказаха, защото поради една или друга причина не са гледали мача.

Членът на комисията Любчо Славчев пък заяви, че няма да коментира пред медиите съдийството на Йорданов, а каквото има да казва, ще го каже лично на него, както и пред самата комисия, предаде Novsport.