Трагичен Гoшо Петков допусна 5 гола срещу Спортинг

Спортинг Лисабон размаза с 5:0 Левски при домакинството си в мач от група С на Лига Европа. "Сините" започнаха добре мача, но след първия гол рухнаха и можеха да отнесат и повече попадение в своята врата.

Обратно в новината

Коментари - Трагичен Гoшо Петков допусна 5 гола срещу Спортинг | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

петков трябва да си остане резерва тои не е за левски *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера тези идиоти дето се правят на цесекари и левскари, те не виждат ли олигофренския футбол, който се играе у нас и само се излагаме с него из Европа.... абе смешна и трагична история с 2 думи...

По-добре една загуба с 5:0 от колкото 5 загуби с 1:0 нали, свинчета розовки !

Това тука с Гент бе голяма заблуда за синята част. Но Гент хич не е слаб. Очаквам с интерес реванша там. Ще пада голям бой. Равен с/у Лил снощи ...! Гответе се...мисля че ще ви спукат от бой..

Левски все още е на второ място в групата и има шанс да продължи напред. Стига да не е Петков на вратата и да върнат Бензукан в защитата. Да не забравяме, че и Спортинг и Лил да по-силни отбори и излизането от групата ще е екстра за бг футбола. А чорбарите са жалки защото винаги злорадстват на загубите на другите бг отбори. Това е така защото техните любимци вече с нищо не ги радват. Опитайте се да не изпростявате чак толкова.

аиде да подобрите рекорда си от шампионска лига дано. успех от все сърце! хехехе

Айде да подобрите рекорда си от Лига Европа дано. Успех! Движите се в правилната посока...

Ох говеда до кога ще ни излагате в Европа нали бяхте много добри бе кво стана то да не е да играете срещу Черноломец Попово хората с вас си оправят головата разлика за ваше сведение Цска никога не е губил мач в Европа с резултат 5-0

Ама май ЦСКА не е и печелил мач от Лига Европа.. хахахахах

ЦСКА държи рекорда за най-голяма загуба в Европа на българския отбор - ако не се лъжа бе 1:7 от някакви скандинавци.

Естествено,че е печелил-на първо четене се сещам за "Викинг".Като си навежа,поне не се изказвай.Е*ати тъпите говеда!

Еми щом Левски е срам за българия за ЦСКА трябва ли да говорим изобщо... без гол... без точка... класирали се по някакъв невероятен късмет не за друго а защото ви се паднаха гранд като КЛИФТЪНВИЛ (аматьори) и ТНС (полуаматьори) я се скрий бе смешник... Вие от както направиха Шампионска Лига и Лига Европа до къде сте стигали.. да вярно класирахме се в ШЛ и идохме бой, но който и отбор да беше влезнал в тази група (припомням Челси-шампион на Англия, Барселона - шампион на Испания и Европа, и Вердер - шампион на Германия общо взето трите страни с най-силен клубен футбол) ... който и да беше влезнал нямаше да излезе от нея, а и не забравяй, че Левски има и 1/4 финал за Лига Европа когато стигнете и вие до там тогава имаш право да говориш (и сега да не ми разясняваш как през 56-та сте били еди къде си и как през 69-та сте победили еди кой си... защото вие сте жалък отбор живеещ със стара слава) айде със здраве и Само Левски

ОООООО ВЕЛИКИ СПОРТИНГ-ЛИСАБОНСКИ ОРЛИ-идните векове ще ви запомнят като УНИЩОЖИТЕЛИ на ПОДУЯНСКАТА ПОМИЯ, която няма никакви успехи в ЕВРОПА, освен псевдоуспеха 1:17.

Познатата история от " Петко Барселонов" до "СортингПет". Тои чорбата не е по-дорбе с "ПороУан". ( ЦСКА Порто 0:1)

А ЦС'КА КОГА ЩЕ ВКАРА ПОНЕ ГОЛ?!!С ТИЯ ВЕСЕЛИ ШОКОЛАДЧЕТА И СМЕШНИ ЖАБАРИ

:)))) Да не би да сте очаквали нещо друго :)))) Колкото и таралежа да сложи под мишниците - пуяка си е пуяк:)) 5:0 си е малко кофти/даже Гонзо е прибрал таралежите:)))/ Втора грешка , като с Гент няма да има :)))

докато цяла българия робува на един квартален тим/ЛЕВСКИ/ все ще е така. ако не са съдиите тия по далеч от 8 място няма да идат. но така е в БГ.

проблема е в вратаря. петков отказваи се докато не ти са вкарали още 5. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До УеФсКиТо: ПеУничанино не си спомням някой да се е изхвърлял от Левски след добрите мачове досега, но разбирам също че ти е много болно, гледайки безпомощното си отборче, мачкано от който свари! 20 години подкрепа от съдии - малко са ако питаш мен, друго си е от 48 до 89 нали? :) Риторичен въпрос междудругото. Виж кво сте направили за 20 години в европа и тогава квичи, тъй като европейските трунири са мерило за удин отбор, нали така беше?! А и вие сте евробоеца на България все пак - това е неоспорим факт, който се знае от цяла ЕВропа!

Ти да не си италиански фен на българската кочина?Каквото и да говориш единствения отбор, печелил през последните години мачове от груповата фаза евротунирите е омразният на всички свине ЛЕВСКИ!!!!!!!!

Стефано ли си, мадурано ли не те знам, но не съм нито перничанин нито цесекар още по малко нещастен левскар, защото и двата отбора сте един дол дренки и олигофренясали утрепки!!!

Къде сте сега бе говеда сиви искърски, що не мучите??? Май нещо много насериозно се взехте, само че това не ви е като да "играете" като с/у глиган - грудово, лесичери - меричлери и тем подобни олигофренски отборчета, където мачовете са с предизвестен край. Хак да ви е, а сега бегом в обора където ви е мястото, едър рогат добитък!!!

Как не те е срам да го кажеш бе чорбар смешен я си припомни срещу кои отбори играхте та се класирахте за групите.. Къса памет ли имаш... срам те е да си признаеш ли а? Аматьори и полуаматьори ви се паднаха на нас ще ни говори кой,как и какво... Комплексар

Ей, чорбарче, добре че вчера тия спряха да играят, щото както ви бяха почнали, отивахте и вие към петучка!!!!! Сега отново големите усти. Жалки червени мижитурки. Тва, че ни размазаха, си е един глупав резил, но не значи нищо повече, ние от тая група така или иначе ще излезем. А вие мислете как да се опазите от локото :D

Що мълчиш бе мишок?

Малоумно говедо, не съм нито цесекар нито левскар и двата отбора сте един дол дренки и олигофренясали утрепки!!!

Съвсем закономерен резултат, Уевски игра без 3-ма от най-добрите си играчи, българските съдии. лесно се играе когато противника знае ,че всяко докосване на левскар ще бъде санкционирано и че всяко падане в наказателното поле носи дузпа. Едно нещо позна великият Гонзо наистина Дембеле е непродаваем. Нещата ще се оправят когато Мтел почне да спонсорира и УЕФА.

Ха ха, прекрасно, уефски пренаписа историята ха ха, къде са сега малоумните статии на измислените сини журналисти 7 гола ви вкараха в два мача, нещастници ! Какво стана бе палячовци така е като няма съдия, който да ви дава несъществуващи дузпи и фалове, като го няма плехара от БФС да ви удря рамо с уредените мачове това сини клоуни се нарича футбол игра, която вие никога не сте играли и разбирали и затова станахте за смях ! Защото сините боклуци са основната причина за ниското ниво на БГ футбола понеже геренските селяндури нямат нито школа, нито умения, нито възможности да създадат професионален футболен отбор и принизиха останалите отбори в страната ни до тяхното елементарно ниво, за да могат да се доберат до Европейските мачове, където заслужиха прякорът евроидиоти ! Защото уреждаха мачове, купуваха съдии, мачкаха кадърните футболисти и унижаваха националният ни отбор само и само глезените некадърници от герена да станат първи в измисленият ни шампионат и да отидат в Европа ! Жалка картинка куршум за михайлов, сираков, стоилов и батков алчните боклуци, които убиха БГ футбола, за да си избият комплексите като лансират един изкуствено създаден милиционерски отбор от квартала на изгонените Софиянци ! Вредни сте за футбола сини мърлячи махайте се, нямате място във футбола, не го умеете, обичате и цените и затова не го заслужавате !!!

ЕЙЙЙЙ чорбарииииииии празник стана за вас вечерата нали? ЛЕгнахте си и ви беше леко, ама тая година пак вие ще сте най-слабия отбор в ЛЕ ииии това трябва да ви е ясно. Левски може да са жалки ама вие ВИНАГИ СТЕ ПОЖАЛКИ!!! !ПРАСЕТАААААААААААААААААААААААААААААААААА

1. Няма дузпи за щяло и нещяло, няма БФС, съдийска колегия и голове от засада, червени картони за противника, няма медиен слугинаж и истерия на тема - ние сме най-великите. Лъсна истинското лице на говедата от Герена - те просто не стават за нищо, но БФС и Батков ги тикат прекосили напред. 2. Отсега нататък всички международни мачове ще започват и завършват така, както пише в левскарската преса - иначе говедета от герена просто няма за какво да играят. ЦЗа целта трябва да се смени ръковдството на УЕФА и на ФИФА и на всички други федерации с правилни хора. 3. ЦСКА занапред трябва да започва всеки мач т вътрешното първенство при резултат поне 5:0 за противника на червените, за да могат да се сбъдватпонемалко прогнозите на продажните драскачи от т. нар. спортна преса

ЦСКА и Левски са ВРЕДНИ за футбола Истерията при всяка загубена точка е ненормална. Не може вечно да са първи и втори. Лечебна година в Б група за жалките "грандове"!

Какви говеда пак ви бъркат бе чорбарчета нещастни, снощи стисках палци и на ЦСКА ама не го заслужавате. Насрали се били - ако сте гледали мача - Гошо вратарчето съсипа отбора.... А вие какво - много ли сте добри? Гоните рекорд за неспечелени точки и това ви е самочувствието? Изобщо вие червените сте много ограничени /с малки изключения/. Тука става въпрос за два отбора на България на световна сцена, а вие пак простотии ръсите - заслужавате си прякора СВИНЕ

ЧЕТА ДНЕС В БАТКОВОТО ВЕСТНИЧЕ,ЧЕ ПОРТУГАЛЦИТЕ ОБЯВИЛИ Я. ПЕТРОВ ЗА ТРЕНЕР НА ЦСКА!? ЗАЩО ЛИ!? МОЖЕ БИ НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА ОТБОРА ОТ ГЕРЕНА!

Гладно прасе ярма сънува.... Ще ви се, ама нямааа...

Да, такава е истината. Нашите грандове са трагични, когото се изправят срещу класни съперници. Впрочем както и всеки българин, защто в БГ има МРЗ 240 лв. а тока е на средноевропейски цени.

Трябва час по-скоро Левски да се отърве от този смешник Петков,та той за сетен път проваля отбора, не че другите нямаха вина,но тоя човек имам чувството,че е късоглед,вкарват му голове от халите и те не са 1-2,припомнете си колко са през последните години.Слепили са тия треньори,не го ли виждат това.Вземаха Акалски,имат Митрев,махнете го този шут-безхаберник.А иначе да оакваме час по-скоро Левски да се отърси от шока и да продължи да побеждава!

Не петков ви е виновен. Виновни са ви 20 години подкрепа от съдиите в България и смешните победи в българското първенство. Смешните голове на измислените ви звезди Гонзо, Дембеле бележещи само в българското първенство след очевадни нарушения срещу противниковите бранители. Смешните ви резултати на международен терен през тези 20 г. все Петков ли ви беше виновен. Вината е в ръководството на БФС. Ако се измете кликата на Лески оттам, нормализира ли се вътрешното първенство ще има успехи и футбол в България. Ще имаме и национален отбор, ще имаме отбори и Левски и ЦСКа, а може и Славия, Локомотив и тн.

Я, "Калмар" и "АИК" били български отбори, ццц, пък аз да не знам досега... Мерси за просветлението hh, о велики разбирачо и анализаторе на футболната действителност. И стига с тези лафове за подкрепата, че се изтъркаха и писват вече.

Освен това два пъти се блъсна в диреците и щеше да потроши вратата...

госе, с това пазене твожто сресту м юнажтед на бербо, само от него сте ти влезнат 5 плюс осте толкова от другите.,така ,че има време да си поправис рекорда. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо петков беше на вратата или беше играл еврофутбол тоя вратар че сам си вкара головете въвъ вратата си михайлов е супер при неговите изцепки той не еза капитан на отбора ни на всеки може да се случи но 5от 5

най големия клубен резил за този век! БЕЗПОМОЩНИ И ЖАЛКИ! селяшки прповдигнатия тон на Батков, Гонзо и медийния слугинаж бе яко попарен! З А ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ ОТНОВО ТОВА ПОРЕДНО "ОАКВАНЕ" Е НАЙ ДОБРЕ СЛЕДВАЩОТО ГОСТУВАНЕ ДА СЕ ПРОПУСНЕ - ВСЕ ПАК СЛУЖ. 0:3 Е МНОГО ПО ДОСТОЙНО ОТ СНОЩНИЯ КЮТЕК! И ДРУГ ЦЕНЕН СЪВЕТ - АКО ВЕЧЕ НЕ Е НАПРАВЕНО - БАТКОВ И ГОНЗО ДА "ХВАНАТ" СЪДИЯТА НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ ОТ НАШЕТО ПЪРВЕНСТВО! ТАКА СИНЯТА ПРИКАЗКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!

Малее...цели 5 голаа!!!

Трагедия, сега вече Уефски няма как да заблуди противника със своите качества, голям бой го чака и в Гент, а да не говорим за Лил. Засрамете се, 5 гола, ставаме за смях в Европа. Исторически Левски е доказал, че е подходящ само за мачлета във вътрешното първенство....

Най после се приземиха говедата на земята. Смях голям.

Но колкото и да падат, никога не могат да слязат толкова ниско, колкото си ти.

Момчета стягаите се още нищо не е загубено.САМО ЛЕВСКИ оле,оле,оле !

Приказката свърши,пак сте старите,говежди мърши.

Кога ще се усетят, че адаша вече нимой .... ?

Играхме правилен футбол! Бяхме равностойни! Головете не бяха реални! Ще излезем от групите! Иска ми се това да бе истина. :)

говеда сини, вий пак сте втори

Добре,че Левски отидоха за победа.Представям си какво щеше да бъде,ако играеха за равен.Боже колко мъка има по този свят,Борат ти си на ход.

щели да бият а равен а.хората играятфутбол не само лан ,лан.това не са българските ляви отборчета.