ЦСКА към феновете: Вие сте едни от най-великите в света

Ден след мача от груповата фаза на турнира Лига Европа между ЦСКА и Порто (Португалия) в София, завършил 0:1, от българския клуб благодариха на запалянковците си за всеотдайната подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА към феновете: Вие сте едни от най-великите в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ЦСКА. Браво на всички присъствали на стадиона. Вие не можете да си представите удоволствието да Ви слушаме по телевизията. Бяхте супер. Сега остава и някой ден да победим и всичко ще тръгне за се завръща на местата си - ЦСКА първи, Подуенци - назад, плачейки, лъжейки, хленчейки, искайки дузпи(те за тях са измислени). САМО ЦСКА!

от статията мога да се просълза . за съжеление ЦСКА няма нито качествени футболисти трениори оправници та дори и стадион поне истинска агитка остана

Все пак, едно е да те бият с 1: 0, друго е с 5 : 0 !!!

Не им се мазнете бе боклукчии , пернишки хаххааха Където ви хванем там ви късаме бе палячовци ххахахаха Свинье селски

Батков каза - "При 5:0 Спортинг ни прати там, където ни е мястото- в гьола!" И ето нещо изквака оттам с поредната простотия!Но в Европа го няма родното БФС, няма ги разните банички, пасти патладжани, тутманици и прочее гъзолизци - и резултата се видя!

Имате едно ГОЛЯМО нищо ама свинския ти мозък не може да го разбере това. Муньо нещастен

Когато фактите говорят- 5:0 - ибоговете мълчат.Но евроидиотите безмозъчни продължават да си мучат.

лелееееее ама вие напълнихте г-сектор ама браво на прасенцата браво . то стадиона никога няма да напълните както ние но до скоро и кирливия си сектор неможехте да напълните. все така да сте на дъното на групата и повече от девето място да не видите . развейте полумесеца мангали радвайте се колко сте зле

При 5:0 в Европа нормалните хора млъкват и навеждат глава - но наште говеда мучат ли, мучат!

Егати лигавата подмазвачка. Нещастници