"Поднасяме огромната си благодарност на публиката на ЦСКА, на всеки един фен, който вчера безрезервно подкрепи любимия си отбор срещу Порто!

Дори достоен и именит съперник като президента на ФК Порто, Пинто да Коща, остана повече от впечатлен от великата публика на ЦСКА и призна, че неговият клуб може да разполага с всичко друго, но не и с такава публика, която не може да се купи с всичките пари на света!

Възхищение и преклонение пред всички фенове, пред всеки един, който в последната септемврийска вечер засвидетелства своята любов и отдаденост към любимия ЦСКА!

Лесно е да бъдеш на стадиона, когато отборът ти е лидер и прегазва всички съперници и пълни витрините си с титли и купи. Но истинската любов, вярност и достойнство бяха доказани вчера от всички вас, които за пореден път безапелационно показахте, че публиката на ЦСКА е една от най-великите в света.

Отново цяла Европа мълви с възхищение четирите свещени букви и въпреки загубата на терена, на всички стана ясно, че червената публика е сърцето на ЦСКА.

Сърце, което никога няма да спре да бие!"

Венцислав Живков Изпълнителен директор

Гьоре Йовановски Старши треньор

Тодор Янчев Капитан