Коментари - България победи Бразилия в скандален мач | corner.dir.bg
назад

България победи Бразилия в скандален мач

България победи с 3:0 (25:18, 25:20, 25:20) на Бразилия във втория си и последен мач от група "N" на Световното първенство по волейбол в Италия.

Обратно в новината

Коментари - България победи Бразилия в скандален мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

а бразилия май ще си получи заслуженото

правилото е едно: бии за да те уважават!

браво само така

До тъпаците, които твърдят, че трябвало да паднем...и какъв мач щеше да е това? Нямаше ли да ви е срам повече цялата зала и свят да ни освирква, както бразилците? Освен това, каква е гаранцията, че няма пак да паднем от чехите или от германците? Само така, без сметки, бой до края и това е!

Тази победа на нашите е спортсменска, но е абсолютен фал за треньора ни от тактическа гледна точка. Ще си останем с радостта от победата над Бразилия.

браво булгарски момчета нека вземат пример от вас всички *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бразилците заслужават да ги извадят от Първенството......Бих препоръчала на автора на статията все пак да я прочете, че е пълна с граматически грешки.

Българските момчета са лъвове!! България - Шампион!! НЕ ПО БЕ ДИ МИ !! Силни сме !! Велики сме !! Да ама само, когато ни легнат и ни освиркват !! Само когато ни пуснат гювеч и на никой не му пука от "лъвовете". Всъщност сме леваци и всичко ни е скапано като Левски във футбола, Националния, пак във футбола и ... още милион примери. Цялата зала видя че се гъбаркат с нас и станахме за смях от един отбор, който си плете кошницата , а ние си мислим и говорим, сякаш сме направили подвиг!! Подигравка и нищо повече !!

Няма да те разберат,виждам че е безсмислено.

Аз пък се срамувам от такива неграмотници като Вас!

гордея се че сам балгарка като чета за победата на нашите момчета в италия . даваите момечета балгария е с вас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

но аз не съм така горда като теб, защото никога не си била българка и не си знаела родния си език, опитай се все пак да напишеш нещо на български без правописна грешка, може да опитащ с МАМА, РОДИНА, СВАТБА..

Да живее България. Не забравяите, че сме уникален народ. Не само за спорта. Уникални сме като единици, изключително талантливи същества. Ако намерим начин да се обединим ще владеем света. .

"Уникален народ!..." Ти да не си блондинка бре?

Боли ги бразилците оная работа че ги освиркват.Момчета,момчета...живи да ви оплача,

Дрогиран ли си,Ас,пиян ли си или просто си глупак???