Левски без пари за селекция през зимата

Директорът на Левски Георги Иванов няма да разполага с бюджет за зимна селекция, съобщава "Меридиан Мач".

Обратно в новината

Коментари - Левски без пари за селекция през зимата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен уефски няма нужда от селекция - нека както досега да ги дават на съдиите и сините подлоги в БФС и все така ще стават шампиони - със съдийска и подкрепа от БФС ! Никога досега в жалката си история не са имали спечелен шампионат само със селекция - винаги са печелили с купени мачове, съдии и политическа подкрепа, защо сега да се променят ? Какъв е смисълът от тези селекции на герена - селекциите имат смисъл само когато футболистите решават сами срещата на терена, а досега когато в уефски това се е случвало мачовете са завършвали със загуба за геренските балерини ! Затова - батков, пази си паричките за съдиите и БФС - селекцията не ти решава проблемите !

Ами то е като един автомобил - налееш малко супер и очакваш да има ефект в стабилността и скарастта, а за сега остава само да видим дали всичко ще е напразно или ще има ефект. Така че стягайте обувките и бягайте (но не за здраве).

Бай ви Ганя е толкова стиснат че топлийка в задника му да вкараш 100 метра медна тел ще изкараш...демек с пръдня боя иска да прай...нещасник