"Сините" искат да вземат няколко нови играчи по време на паузата, а за това призна и старши треньорът Ясен Петров. Пари за селекция обаче на този етап няма и Гонзо ще трябва да търси новите между играчите без договор.

Това може да се промени при евентуална продажба на някои от играчите на Левски. Тогава част от събраните средства ще бъдат използвани за селекция.

Очаква се "сините" да търсят нови попълнения из играчите в "А" група, защото отборът вече разполага с доста чужденци, които вземат сериозни заплати.

Междувременно стана ясно, че единствено сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде отворен за контролата с Черноморец. Мачът е утре от 19,00 часа, а събраните приходи от него ще бъдат използвани за благотворителни каузи.

Билети за контролата ще се продават на касите откъм ул. "Тодорини кукли" №47, както и касите откъм сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов" до вход 5. Цената на билетите е 3 лева. Абонаментни карти (ВИП, Ложа 1 и всички сектори), както и служебни карти няма да важат за двубоя. Достъпът до стадиона ще бъде възможен единствено и само с билет, информира Novsport.