Матеус към националите: Трябва да вдигнем нивото

Селекционерът на българския национален отбор Лотар Матеус заяви на Летище София преди отпътуването на тима за Турция, че иска нивото на игра да се вдигне.

Обратно в новината

Коментари - Матеус към националите: Трябва да вдигнем нивото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не стане така , че най-накрая премиера да се ожени вместо треньора-все пак не му прави чест /на премиера/ че го посрещна така.

Както и да тунинговаш една лада,на ферари няма да стане.Докато перуката се вихри из БФС ние добър отбор няма как да имаме :(

Една измъчена победа не е достатъчна - нивото може да се вдигне с дисциплинирани и сърцати футболисти, които поне малко да могат да играят. За съжаление родното ни първенство се контролира от сините некадърници в БФС и всеки, който не играе по свирката на михайлов и на сираков е аут ! Че България може да създаде качествени футболисти е ясно на всички - на всички е ясно и че те винаги досега са излизали само и едниствено от школата на ЦСКА ! Докато сините измекяри от БФС мачкат най-добрият БГ отбол на всички времена и подпират некадърните селяндури от герена България няма да види класиране нито на Европейско, нито на Световно първенство ! Естествено обещавам да се извиня тук, ако това се случи. Но за съжаление пропуснахме 3 - сега ни чака и четвърто пропуснато заради загубените години с мърлячите мъри и наско, избрани от михайлов. Жалко ... когато ЦСКА е в добра форма и националният ни отбор е в такава - когато се опитват да рушат ЦСКА - резултатите са налице - никакви шансове навън !

Ти още ли не си си дал бележника да ти врътна една цъфара? А?!

да,нивото трябва да се вдигне! главно да се наблегне на физическата и тактичска подготовка. досега не сум видял бг национали да изиграят мач на високо темпо до последната секунда! винаги накрая клякаме! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.