Утре "трикольорите" ни излизат в приятелски мач срещу Саудитска Арабия.

Вижте видео от победата на България над Уелс

"Очаквам добър мач и добър резултат. Новите играчи трябва да покажат възможностите си. Всички знаят, че няма да можем да разчитаме на двамата Петрови (Стилиян и Мартин), Валентин Илиев е контузен, което означава, че в титулярната единайсеторка не могат да излязат трима играчи. Затова трима нови играчи ще трябва да ми покажат качествата си", сподели Матеус, цитиран от Гонг.

Боби Михайлов: Имаме футболисти, трябва да се работи

Наставникът даде да се разбере, че не е бил екзалтиран след успеха над Уелс с 1:0, но за сметка на това футболистите са били особено щастливи от победата.

"Разбрах, че футболистите са щастливи след мача, заради резултата, но им казах вчера на кратка среща, че трябва да бъдем по-концентрирани, да вдигнем нивото, да играем по-добре, а когато играем на ниво, можем да бъдем сигурни, че ще имаме и добри резултати."

"Независимо дали е приятелски мач или квалификация, двубоите на националните отбори са нещо специално. Това трябва да бъде нещо специално и за футболистите. Аз съм изиграл 150 мача за своята страна и винаги съм бил мотивиран, няма значение дали срещу Сан Марино, Люксембург или срещу Бразилия и Аржентина. Смятам, че за всеки един играч е важно да бъде щастлив, че е в този отбор", добави още селекционерът.

В Черна Гора: България ни гледа с бинокъл