Зума също ще пробва да върне Бербо в националния

Бившият национален селекционер Христо Бонев смята да пред­приеме лична акция за връ­щането на Димитър Бербатов в тима на Лотар Матеус. За това той смята да пътува за мача на Манчестър Юнайтед срещу турския Бурса на 2 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Зума също ще пробва да върне Бербо в националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иванчо аиде батковото по спокоино тупаи топката бате !!!да го дам да го лизнеш а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе стига с тоя боклук Бербатов бе той като не може да прецени, че благодарение на национала сега играев Англия то е ясно че му е толкова акъла!Зеябете го и край кво сега и без него ще се оправим!

Значи понеже бил национал, затова е в МЮ. А как е станал национал? А защо е играл в ЦСКА? А защо е играл в Байерн Леверкузен? А в Тотмън? Сигурно защото е бил национал? А другите национали що никой не ги иска?

Като е "боклук", що ти не играеш за Националния отбор? Или за Ман Ю, или пък с другия чук да играете поне за "Тотмън"! Просто е най-добрия футболист който имаме и не иска да играе, заради такива слабоумници като вас дето само си пипат оная работа и за нищо не стават, но пък са по-добри от всички други и всичко знаят, макар гъзовете им да не стават от компютъра! А повечето сте и неграмотни Мунчовци на това отгоре! (справка "Под игото", ако намерите кой да ви го прочете!- Стискам палци!) ;)

Ти си по-голям "УМНИК"

Защо не оставят човека на мира? А и от психологическа гледна точка едно завръщане ще е тъпо както за него, така и за съотборниците му.

Един тъпанар ще ходи да моли друг тъпанар.Успех и на двамата.

Хахахаххаха, предлагам всички извесни и безизвесни хорица да се изредят в опитите си да върнат Бербо хахахахха. Никога няма да се върне, не може да обиждаш един човек и после да искаш от него каквото и да било. Думи като етика и благодарност липсват на наще умници

зума може да варне берба,защото е по-авторитетен от всички останали!желая му успех! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

барбууук барбуууук стига с тоя боклуууук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти що не го дддддддд........................ш? Берба е Номер 1