Бразилия призна за умишлената загуба от България

Световните шампиони от Бразилия по волейбол признаха, че не са играли и са "легнали" в мача си срещу България.

Обратно в новината

Коментари - Бразилия призна за умишлената загуба от България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите избраха да са "мъже" , а Бразилците .. да са св.шампиони !

Каква реакция от федерацията след като същата е "измислила"регламента.Е и какво ,ние ги "ПРЕБИХМЕ" и С.Йовков ни направи световни на думи,а пребитите взеха златните медали а нашите "големи мъже" играха за класиране от 150 до 1000 място.Това е професионализма!!!!!

ами цигани-какво да направят-цигански работи. обаче победителите не ги съдят и всички знаят кой е световния шампион. а ние къде сме?-на майната си ...

Ако не бяха си признали ние никога не бихме се досетили за "коварството" им !

Нито е ненормално, нито е странно, още по-малко е неморално. Това е практика при големите отбори в турнирите с групави фази. Не се прави от страх от противник или подобни глупости, а за пазене на отбора от излишна умора. Няма правило срещу тактическите загуби. Това че България не е голям отбор е ясно, защото въпреки опитите на Пранди да загуби мача резервите кретеноиди не успяха.

Не знам за вас, приятели на волейбола и на България, но на мен лично не ми става по-леко от тези самопризнания...

Какво са виновни Бразилците че ФИВБ е пълно с ку.ви ? Те си правиха математики как Италия да стигне "поне" полуфинал и затова така си направиха програмата. Всеки имаше възможност да прави мизерии и да си наглася програмата , та никой не ни е виновен че ги бихме. Сами сме си виновни. Да бяха изкарвали топката в аут на всеки сервис и да се правят на гламави при посрещането, което нямаше да е много трудно. Те бяха принудени да го направят това нещо. Дали е честно и морално е съвсем друг въпрос. А дали е честно да бутат жабите напред ? Ако тъпите домакини бяха сигурни в качествата на свойте волейболисти, нямаше да има такава порнография

Don't hate the player, hate the game, казаха едно време в един филм. Просто бразилците извлякоха максимума от ситуацията. Не ги винете тях. Тъпата световна организация е виновна за това фиаско. А ние трябва да проумеем, че спорта отдавна не е това, което е бил едно време. Но явно толкова ни е акъла. Сърбите също си правиха сметки, само ние не-къде е треньорския щаб питам аз???

хората са шампиони а ние сме седми. вие от тук нататак пишете до другото световно ако искате. истината е,че хората ни изнесоха урок как се става шампион.

Това е неморално.Според мен,като си добър трябва да го доказваш с играта си а не със сметки.Според мен бразилците предварително си признаха че са по слаби от кубинците щом се отказаха да играят честно с България.Затова не заслужават световната титла.Трябва да ги елеминират изцяло за тази неморална постъпка за да бъде за назидание на всички такива първенства.А също така и ръководството на световнотопървенство търпи определено критика.Така те изнервиха всички състави в първенствотои ги травматизираха.

трябва да има реакця на федерацята! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами латиноси - това им е в кръвта. Погледнете и във футбола. Това бразилци, испанци, португалци - отлични футболисти но и най-големите симуланти.

...ами нали са най - добрите \бразилските мангали\, като сте най добрите защо ги е страх ??? излизаш , играеш и побеждаваш-нали си добър !!! какво ми правиш сметки-срещу кого и кога да играем !!! ...ще правим "меки " китки ...ама трябваше да пусне матей и владо да им строшат не китките ами " бой по килиманчата "-това не са шампиони ...шампиона се признава от всички ...а тук дори те си признават ,че не всичко е наред ...но как бих постъпил аз !!! пускам състава , набивам им канчетата и на третия геим при 24 точки за нас изкарвам състава -за симулативна игра на съперника и ...ни присъждат служебна загуба ...и така излизаме от ситуацията ...но е подло и всичко се вижда ...по добре на 7-мо място с чест и достойнство отколкото да те коментират като "мендил"-хайде ,че се ядосах !

е това са мръсни гадни цигани за мен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СТРАХЛИВЦИ!

Ами тези бразилци говорят като к*рви! Не исках да лягам, но си легнах... За тези признания трябва да се наказват бразилците. Има нещо като симулативна игра. Може дори да се говори и за манипулиане на резултат, за залози-измами!

Ако и България играеше да загуби тази среща какъв цирк щеше да е.И двата отбора да се надпреварват да грешат....Трябва да има санкции за симулативна игра,особено след признанието им.........

Много интересно ако и наш`те бяха подходили по същия начин. Леле ква пародия на волейбол щеше да е /не че не беше/

Каква е тази световна федерерация по волейбол? Умишлено отбор играе за загуба, т.е. лъже и чак се хвали колко е умен. Необходимо е незабавно отнемане на титлата и прсъждането й на Куба. Преебаха българските момчета и се хвалят като цигани.

Хубава работа, ама ... бразилска! Ако днешният професионален спорт беше въплъщение на идеалите на спрота това нямаше да се допусне. Проблемът обаче е в ръководителите на Световната Федерация, допуснала това и несанкционираща това безобразие.

падаш и си световен шампион... всички те аплодират *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не упреквайте българите, виновна е федерацията по волейбол, че не наказва такива отбори като бразилия. А дори и седми представете си на футбол да сме седми в света, а??? Разликата май е огромна!