Коментари - Батков: Левски върви добре, в Лил ще е тежко | corner.dir.bg
назад

Батков: Левски върви добре, в Лил ще е тежко

Собственикът на Левски Тодор Батков посети тренировката на Левски в понеделник. Той изгледа част от нея и на тръгване от Герена даде интервю за Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Батков: Левски върви добре, в Лил ще е тежко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

А бе отворко,като толкова много знаеш,кажи ми колко победи има ЦСКА през последните 10-15 год.и колко Левски.И кой носи точките за коефициента за България-ЦСКА ли,или простотията ти ще достигне до там да кажеш ,че и там някой подкрепя Левски? Защо сте толкова злобни и некомпетентни хора бе,туй не мога да разбера.Те нямат и точка от години за България,а взема ли да коментират сравнително достойния Левси.Глупак!

Ало розовите...! Не пророкувайте колко Лили ще сложи на ЛЕВСКИ, ами се замислете колко стартерна смеска ще набута Рапид в хранилката на свинчетата !

нафтата се завраща,да му мислят абонатите ни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе ти юнак ли си, страхливец ли си,откъде накъде можеш да коментираш най-добрият отбор за момента.Не си ли виждаш осраното отборче,което не може да бие дори Калиакра,а си взел да коментираш големите отбори.Не се ли виждаш колко си жалък и смешен с разсъжденията си.Ми в края на краищата всички са на страната на силния,защо да поткрепят това жалко отборче-ЦСКА,тях и господ не може да им помогне сега,жалки смешници.И 10 години са ви малко докато се оправите!Нещастници!

Ха ха, паднаха с 5:0 и вървят добре ... по техните стандарти си е така ! Естествено, че ще вървят добре - плешивеца михайлов им удря рамо от БФС, съдиите им свирят дузпи докато не бият, сираков урежда измамите, батков плаща за всеки мач - естествено, че вървят добре ... но само в България, защото тук цялото първенство е дирижирано от плехара и обицата и има само 1 цел - уефски да взима участие в европейските мачове. Но разбира се там се излага тотално и завършва последен във всяка група, което е жалко, защото се подтискат добрите отбори и футболисти, за да се даде шанс само на наглите, некадърни и прости геренци. Затова откакто те превзеха БФД уефски няма спечелен мач у нас без "спорни" съдийски решения, затова и нямат спечелен мач навън от България - защото са некадърни и нагли селяндури без история и без бъдеще ! Парите на батков стигат само за вътрешното ни първенство - затова уефски си остават евроидиоти !!! Има само 1 Блъгарски отбор постигал най-добрите футболни резултати в Европейските първенства в цялата история на България - всички знаете кой е червеният отбор и при него нещата не вървят добре, защото когато тръгнат - лъсва мафиотската истина за смешният геренски аматьорски отбор - не можаха да ги бият с футбол, натискат ги с измами и подлост - типично за геренците ха ха !

Юнак ли си .. гей ли си незнам, ама си крайно ограничен ! Само чорбата посрамва България след ерата на БКП ! И тов ,че отборчето ви е сбирщина от инвалиди съвсем не е по вина на Батков, Левски и глобалното затопляне ! Съсел тъп !

Айде пак другаря подполковник излезе под прожекторите. Ей, това говедата от Герена са съвсем безсрамни, не стига че всичките им мачове у нас са уредени и купуването на титлата е въпрос на време, ами и са нахални - "вървим добре", казва Дундьо. Ами как няма да вървите добре, бре, като и съдии и Федерация, всички футболни ръководни органи са на вашата трапеза. Ама навън в чужбина не става - и сега в Лил ви чакат пак поне 5 гола, и пак ще се насерете и пак ще ни посрамите...