Сектор ”Г” вдига България на бунт

Национална акция за спасение на ЦСКА започва утре сутрин в цялата страна и ще завърши вечерта с мача срещу Рапид (Виена) от Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Сектор ”Г” вдига България на бунт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-леко с "най-великия" , че чернобелите снимки отдавна избеляха !!! Прасчо !

тъпи чорбари-умрете завинаги.оставете футбола,вие за нищо не ставате

Никой сектор не може да е България, вярно. Както е тъпо определението "Отбор на народа". За младите, за старите, които са загубили паметта си, за преднамерените и за тези, които умишлено изопачават миналото напомням: Всички бяхме натикани в комунистическия бълвоч. С малката разлика, че през армията преминаваше задължително целият народ, а в МВР и Народната милиция се отиваше по убеждение и от меркантилност. Не армията беше репресивната машина на комунистите, а Народната милиция - там бяха подлеците, доносниците и биячите. За да не се палите прекомерно, подсещам, че Гунди беше комсомолски секретар на националния отбор, а беше погребан като офицер - милиционер. Не казвам, че го е искал, но така си беше. А за лумпените - те са нова "придобивка" - тогава ходехме на мачове и сядахме един до друг, независимо от пристрастията. Не ни окошарваха като животни, защото не се държехме като животни. И гледахме мачовете за удоволствие и с лице към терена...

тъпи чорбари-умрете завинаги.оставете футбола,вие за нищо не ставате

Ала-бала - 30.000 да не вземе някои да ги брои. Да бяха казали - 50.000. Леко сектор Г да не вдигне БГ - много си повярваха.

Нека има бунт! Нека върнем комунизъма ! Нека живее БКП, и чорбата покрай тях ! Нека измием срама натрупан за последните 20 години ! И само Левски !!!!

Къде са левскарските злобари?

Шифровано съобщение:"Стой в Юнайтед, аз скоро ще бъда там."

жалки прасета

Сектор Г никога не е бил България. там са русофилско-комунитически лумпени, башите на които опитаха да присаединят България кум бившата имприя на злото - ссср. за какав бунт приказва журналистическото изчадие тук ???

определено феновете имат сили и желание,но защо не ги проявяват в други далеч по-полезни неща!30000 плаката-30000 боклука по земята след тях!

Подкрепям идеята! Да спасим любимия си тим!