Срещата започва от 20.00 ч, БНТ1 предава директно. По команда всички фен клубове в страната ще залеят градове, села и паланки с плакати "Стадион, школа, адекватно управление" и "ВЪН боклуците от ЦСКА", съобщи Стандарт, цитирано от ТопСпорт. 

Такива вече се появиха в Бургас, Пазарджик, Гоце Делчев, Враца и Плевен. От Централния фен клуб на "червените" ще поставят на стадион "Васил Левски" и 30 000 плакати, на които пише "Протест". От сектор Г не се притесняват, че по-малко зрители ще посетят срещата с австрийците.

"Всеки плакат чака да бъде вдигнат. Който му пука за ЦСКА - нека дойде на стадиона. Тук е мястото за протест, а не по градинки и пред компютъра, призова още веднъж тарторът на фен клуба Димитър Ангелов - Дучето. - Затова нека всички дойдат на стадиона, а да не се връзват на дезинформациите от пернишки журналисти, че ще бъдем 3000 на мача".

Дучето, който днес отпразнува 45-ия си рожден ден, уточни, че футболистите ще получат 90 минути подкрепа за успех над Рапид. По традиция привържениците на ЦСКА, които помогнат за подредбата на картоните, ще получат билет за мача.

Не е ясно обаче как "Титан" ще реагира на акцията и дали няма да пробва да спре активистите на Централния фен клуб.