Венци Стефанов: Боби си връща на Ганчев за подкрепата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призова за бунт преди седмица. Той побесня от грешните отсъждания на съдията Георги Йорданов. Реферът поряза Славия във Варна и белите загубиха с 2:3 от Черно море, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Венци Стефанов: Боби си връща на Ганчев за подкрепата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Венци, Венци, твоите футболисти се "чикиджостват всяка година около средата на таблицата, продават мачове на поразия, а ти сменяш треньорите като носни кърпички и искаш да продаваш много и за много пари.Ами и аз искам , ама няма. Това е бате!

Славия в никакъв случай не може да мине за ощетяван отбор, в това първенство такива са Сливен и Черно море. Може би за този човек ако не даваш бонуси значи свириш против Славия. Засега с такъв статут е само Левски. Ако иска да излезе по европейските терени нека да произведе футболисти като Ивелин Попов и ако не ги продаде сигурен съм че ще се представя добре както по нашите така и по европейските терени независимо от свирката на съдиите. Другия вариант с помощта на съдиите също можеш да стигнеш до европа но ставаш за смях и съжаление.