”Манчестър Ивнинг Нюз”: Фърги гледа Бензема, мястото на Бербо несигурно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не е забравил своя любимец Карим Бензема.

Обратно в новината

Коментари - ”Манчестър Ивнинг Нюз”: Фърги гледа Бензема, мястото на Бербо несигурно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво играе в последните мачове? Връща се назад да играе с топката после подава на крилото и чака да центрират към него. Така 10 години да играе няма да отбележи гол. Толкова време той не включи че трябва да изработва положения за себе си а не да се чуди на кого да подава. Що се отнася до Бензема темата е стара. Имаше оферта от Юнайтед преди 2 години която той отхвърли. Не мисля че някой от Реал Мадрид ще отиде в Манчестър а обратното.

Играта в националния отбор е израз на на родолюбие, а когато то липсва на преден прлан излиза третирането на "международника"като роб-който се продава, препродава, наема, пренаема, следи се здравето и възрастта му, макар и за много да е "бог", хаха.

Има много резерви в МЮ, които могат да заместят Бербатов. Има добри играчи, които не пасват на отборите си. Пример е един Бензема, който е резерва в Реал М. Дано да му тръгне на Бербатов така, както с Ливерпул. И да помисли пак за националния. Най-лесно е да се правиш на обиден. Знам че има за какво, но на Матеус му трябва един централен нападател. На Божинов може да се разчита само за клипове. Още един пример за провал на надеждите...

И кой му каза на съра, че Бензема ще отиде в посредствен отбор, в какъвто се е превърнал Юнайтед? И кой им каза на журналята дето пишат само глупости, че 20 милиона ще са достатъчни? Ако съра върне на Реал парите за Роналдо може и да стане - айде стига пишете простотии!

Призив: Бербо сега е времето да играеш за себе си, покажи повече хъс, трябва да си по голям егоист стреляй от всякъде, не се плаши че може да изпуснеш. Има кампания против тебе - не ти подават, Нани,Бебе,Чичерито правят всичко но на тебе не подават. Мисля че с Руни имате още хлаб в този отбор.

мислех че само аз се нерва на Нани,за това че не подава но не съм сам! Вижда се и К.Роналдо още докато беше там че никой не подава на Бербо и после защо го хулят...

Бербо, защо унищожаваш бъдещето си. Играй бе момче, не се страхувай! Играч на един отбор се става, като пресанеш да се при тесняваш от грешните пасове и невкараните голове и всяко докосване да е точно, . А ти излизаш на терена пренавит и искаш да си перфектен. Не става брато. Трябва и брак. Отпусни се.

Хайде да видим какво ще кажат всички които се скъсваха да го хвалят нашия "велик"Бербо.Догодина ще запеят "край Босфора шум се вдига".Май ще се моли да го вземат пак в националния.

Глупак.

Съгласен съм.Глупак и пак глупак.Всеки голем мениджър постъпва тъка.Това е приемствеността.Все пак Бербо не е на възрастта ма Мачеда или Чичирито.Път на младите.Нормално е.Искат да му отнемат мястото,не му подават,а когато подават е неточно,дълго или високо.Жалко че не го забелязаха на 19 г.На Бербо пожелавам здраве и да не му пука от завистниците.