Според "Манчестър Ивнинг Нюз" шотландецът отново ще направи сондажи в намерението си да доведе френския нападател на "Олд Трафорд". Фърги не пропусна да спомене "виртуозното представяне" на Бензема при победата на Франция с 2:1 над Англия през седмицата, отбелязва изданието.

Смята се, че сър Алекс ще има на разположение 100 млн. лири за трансфери през зимата, като само 20 млн. ще му бъдат достатъчни, за да вземе Бензема.

Естествено "Манчестър Ивнинг Нюз" не пропуска да замеси името на Димитър Бербатов в своя материал, свързан с бъдещите трансфери на "червените дяволи". Майкъл Карик, Джи-Сунг Парк и Бербо имат несигурни места в тима на Фъргюсън, пише вестникът.

Мениджърът вече започна изграждането на следващата генерация с Рууни, Нани, Хавиер Ернандес, Федерико Македа, Бебе и Крис Смолинг, които ще представляват ядрото в следващия период на клуба. Да обаче това ще повиши съмненията за бъдещето на Бербатов. По последни информации турският Фенербахче е готов да му предложи изход от "Олд Трафорд", споменава "Манчестър Ивнинг Нюз".

Юнайтед към Фенербахче: Забравете за Бербатов

"Непостоянният българин започна сезона във формата на своя живот със 7 гола в 6 мача, но не успя да отбележи в нито един от последните си 9 появи на терена", пише изданието.

"Той е изправен пред битка в задържането на своето място за утрешния сблъсък с Уигън, като Ернандес и Македа също показаха аргументи за титулярна позиция. Уейн Рууни пък се завърна от офисите на "Найк" в САЩ след контузия в глезена.:

:Рио Фърдинанд също се очаква да бъде на разположение, въпреки че излезе на почивката за Англия", прогнозира "Манчестър Ивнинг Нюз".

Все пак той може да получи почивка, а да се даде възможност на Крис Смолинг да си партнира с Неманя Видич, завършва материала си манчестърският вестник, цитиран от Novsport.