Тодор Батков: На ”Герена” командва Гонзо, имам му доверие

Собственикът на Левски Тодор Батков даде обширно интервю за съботния брой на вестник "7 дни спорт", в което отговаря на най-наболелите въпроси свързани с клуба, зададени му от Юлий Москов, главен редактор на спортния всекидневник, предаде Гонг. Ето и пълният текст на материала:

Обратно в новината

Коментари - Тодор Батков: На ”Герена” командва Гонзо, имам му доверие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре пияниците и то двама говорят за футбол. Ха ха смешници жалки. Да живеят 31 кратните герои на майка България!

по пример от москва ,създаде ви властта ,сложи ви емблема полумесец и звезда и цял народ запя к.р за цска. Само един турски отбор може да крещи от трибуните к.р за националния герой на България чието име носи най-великият български отбор. СМЪРТ ЗА ЦСКА

Хе хе, борат се прави на интелигентен. Истината е простичка, като за геренци - уефски си купува титлите - само така може да ги спечели, гонзо е турски играч и съответно преподава турски футбол - няма как с турски футбол да играят в Европа - затова се провалят навън - навън парите на адвокатчето са малко, за да им купува мачовете, а турските умения на гонзу стигат за първенствата в Азия. Подуяне, герена, гонзо - само като им чуеш имената ти става ясно защо уефски е отбора на простолюдието и няма нито един образован и интелигентен фен ! Милиционерско отборче, което няма история и бъдеще - просто тумор за БГ футбола и докато тях ги има - няма да имаме качествен Български футбол.

Не си юзър, а скинър ти-и! Заради такива отрепки няма футбол, толерантност, българщина! Но и теб ще те отвее времето...