Ясна e призовата тройка за ”Футболист на годината”

Призовата тройка за "Футболист на годината" за 2010-а е ясна.

Обратно в новината

Коментари - Ясна e призовата тройка за ”Футболист на годината” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

откъм футболисти сме, то е ясно че бербарончо е най- най-, ама само един футболист си имаме, а и той е един, само дето му е голям клуба, а най-кофти е, че не се вижда бъдеще, ще си останем на ниво: можем да бием седемте джуджета на Европа + Ватикана и оттам всеки, който ни хване може да ни тепа (македонци, молдовци, черногорци, словаци, финландци и тн.). А наградата ще я дадат на еванков, все пак стана шампион някакъв, а и с това БФС на кой да я дадат, той берби си е украсил елхата с тия награди, а евелинчо е някакво недоразумение, както и гъзиянтеп.

бербатов е малко известен манекен тои това работи сега ..не играе в англия а се разожда по некви подюми...много здраве от германия ...аз живея тук от 6 месеца и съм си супер.

добре че съм аз да ви праим купона чак от германия..ами да аз съм в германия ...тука е друг свет за които не знае да му изясна..е то верно че малко хора имат тоя касмет като мен да живеят в германия..нананан тралала

много си зле батковото!!!и в америка да живееш ,пак ще си останеш бг. селянин!аз съм близко до тебе ...?!точно в пъпа на европа живеяа 20години ,но за разлика от тебе несе фукам !!!!!аааааало село пише се голям а не голем !!!

а така ..един се върза вече ...запомнил си знахци кво съм казал..браво на момчето... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вербатов е манекен не се заблуждаваите ..тои е много зле с краката не стаа за футболист...аиде сега не се ядосваите и не ми го защитаваите..ама момчето не става ..а аз живея в германия искам да се запомни това ..

Какво ? Искаш да запомним че живееш в Германия? Ти не живееш - ти съществуваш!!!

а ти бе ..а ти ми миришеш чак от там на мухал...аз пък живея в германия..тралалала, нанананаа , хахахаааа

Абе Сельо...живей си в миризливата дупка в германия и бъди експлоатиран робски-това аслужават,ннеграмотните,прости,болни,необразовани глупци като тебе.лъскай некой под у Германята смотаняко и не си отваряй миризливата уста,А и да не забравя;БЕрбатов въобще не го интерессува какво мислиш ти.Айде сега...обуй си мръсните чорапи и тичай на къра,,,та нали живееш у Геррмани...

аз не бачкам бе аз си имам кинти..аиде сега ме фани за....

просто ме е яд че не си ми тука наоколо шията да ти извием..ти ше си помечтаеш моето момче за германия ...хахахахах тралалалааа

ше ме ловиш ли хахаахахахахаха

вие добре ли сте бре ..тои вербатов работи като манекен в момента в англия и нее футболист бее..не нее футболист..а аз живея в германия ...хахахтова е по важното и да го запомните искам .да бе фербатоф работи като манекен в англия

абе не се караите бееее...аз ше ви кая за бербатов...ами момчето просто не е никакув футболист..никакав ...и запомнете че аз живея в германия ...ими е супер..а тоя не е футболист никакав..

абе - усер-ко колко време бербатов игра при прасетата.забравили как го изспратихте за германи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов е безспорният номер едно ,може да не играе в Националния , но си остава БЪЛГАРИН

Това, че е роден в България не значи, че е български спортист. Колко победи е донесъл за националния.Просто един от всичките смотаняци.Затова се отказа . Той го каза.

Смешно е, но футболистът на ЦСКА Димитър Бербатов е в Манчестер Юнайтед, а уефскарите са в "елитните" Газиенспор и Бурсаспор ! Това е и разликата между ЦСКА и уефски - ЦСКА е европейски отбор, който създава футболисти за най-големите Европейски отбори, а уефски е с азиатска ориентация - твърдо Турция и по възможност Анадола ! Смях, смях - това батков не може да им го купи !

user ако знаеше колко си жалък, нямаше да пишеш простотии по форумите! Ти българин ли си или мангал неориентиран?!

Кухо парче си, дори незнаеш елементарни неща за Д.Бербатов, но няма да си хабя думите за да те образовам.

А бе, идиото, кога излезе от кочината??? Кой от тия тримата не е взет принудително от хармейския ти отбор, за да го числиш към него???? Всичко може да си присвояваш, но историята пише друго, драги ми смехурко. Марш обратно в кочината!!!!!!!!!

хаха, и победителя е 100% ясен..как може вобще да се сравнява бербатов с останалите, него трябва да го извадят от списъка за да има някаква дилема вобще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От тия тримата на снимката единия е бивш, другия го класират в Англия, третия да.

бербатов се отказа от назионалния отбор ( децко поведение!) и не би трябвало да се класира за футболист на годината за бг. нека се "гордее" с орисаствието си в ману - но там се видя колко е ценен - в мач срещу голям отбор - няма място за бербатов!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.