Продадоха Райс М'боли на руския Криля Советов

Вратарят на футболния отбор на Славия Райс М,Боли ще играе през следващите три години и половина в руския Криля Советов, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Продадоха Райс М'боли на руския Криля Советов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Венци го беше дал в Левски,щеше да го шитне в Англия.Като го даде на куците коне,освен руснаците друг няма кой да го види.Нека сега да му се белят ушите от студ.

Много си загрижен за Левски, колко гола ще получи.Защо не коментираш евробоеца-цска, колко получи и от колко по чудо се спаси?Не видя ли, че Порто въобще не се напрягаше, иначе жална ви беше майката. Винаги съм се чудил що за комплексари сте вие, цска-рите, като че ли една майка ви е раждала, толкова сте непросветени, злобни и еднотипни.Какъвто отбора такива и феновете.Нещастници,чак ме кефите!!!

Криля Советов когото да хванат от нашите "грандове", ще го спукат от бой..а в Руското първенство има шанс да прескочи в по-голям отбор и след това в чужбина:)

я сега да ги видим цска по колко гола ще пускат

Ще видим и това, но първо ще видим колко гола ще вкарат "Спортинг" тази вечер.

хмммммм нали, да! :D

Николко!

БГ футбола унищожиха още един талант. Следващия по ред е Спас Делев, да се готви и Гара Дембеле. Мутрите в българския футбол на никой не прощават.

choko73

Напротив, спаси се на време момчето! Сега и в по-западна европа може да отиде. В Русия отиват обещаващи футболисти, но вижте за къде спрягат Дембеле! Там дето ходят да си завършат кариерата реализираните!!!

Мболи има потенциал з повече от "Криля советов", ама нали на Венци гъза му е алчен за пари...безсмислено е да вземаш кадърен футболист и след това да го препродадеш като добиче, само защото цената му се вдигнала. Това футбол ли е или пазар на футболисти?

Защо тогава се взимат добри футболисти като след време се продават за пари и на президентите им е мъчно. Разбирам пари, пари, ама хайде да продадем и майка си за пари със насълзени очи?!