”Титан” продава ЦСКА за 2 милиона евро

"Титан" офертира наред едрия бизнес да купи ЦСКА срещу 2 милиона евро, съобщава "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - ”Титан” продава ЦСКА за 2 милиона евро | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левскар съм още от дете .... но мисля че ЦСКА трябва да съществува като конкуренция на Левски ..... иначе не ни чака нищо добро. Нали все пак ЦСКА е български отбор ... а и е олицетворение на българската армия .... институция която единственна е измила лицето на България пред света .... ще спомена само Дойран и ген. Вазов.

А БЕ ВСИЧКИ САМО ТОВА ТРЪБИТЕ. КОЛКО ГОЛЕМИ УСПЕХИ ИМАЛ ЦСКА. НО ТЕ СА В ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО. ИСТОРИЯ....ИСТОРИЯ! СЕГА КАКВО Е?

момче.сега вече никои с нищо не може да се похвали в българия. нямам в предвид само футбола...

ЗАЩО ЦСКА НЯМА ОСОБЕНИ УСПЕХИ В ПОСЛЕДНИТЕ 21 ГОДИНИ? ЗАЩОТО ГИ НЯМА МИЛКО БАЛЕВ, ДОБРИ ДЖУРОВ И Т.Н. ДА ГИ ПОКРОВИТЕЛСТВАТ!!!! ВЪН!!!

ПРОСТОТИИ! ДЖУРОВ И БАЛЕВ СА ПОБЕЖДАВАЛИ ЛИВЕРПУЛ,НОТИНГАМ/вкл. в АНГЛИЯ! и то в годината след като англичаните бяха взели КЕШ!,МАЧКАЙКИ ВСИЧКО НАРЕД!!/??????????? ТОВА Е ИСТОРИЯТА И ТЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПИШЕ ОТНОВО ПО ПОДУЕНСКИ СЦЕНАРИЙ! РЕАЛ Е НАЙ ВЕЛИКИЯ И ТИТУЛУВАН КЛУБ,НИЩО,ЧЕ ОСНОВНИТЕ МУ УСПЕХИ/КЕШ/ СА ПРЕДИ 2000Г.АЯКС,МИЛАН,БАЙРЕН,ЮВЕНТУС СЪЩО СА ВЕЛИКИ С УСПЕХИ ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ! ТАКА,ЧЕ АМАН ОТ ПРОСТОТИИ,ПРЕДКОЛЕДНИ,ПОДУЕНСКИ!

Аз съм от Левски, но изобщо не се радвам на кашата, която от години се мотае в ЦСКА. Само глупак, няма да разбере, че за да има добър футбол, трябва повече от един добър отбор в страната. Милея за Левски, но искам да бием не, защото другите са безобразно слаби, а защото ние сме силни. Та който и да вземе ЦСКА, дано да ги изправи на крака, за да има поне три по-читави отбори в България. А иначе за успехите на ЦСКА - те не са нещо с което толкова трябва да се гордеете сляпо, защото знаете каква беше ситуацията преди 10.11.1989 - всеки спортист на 18 години заминаваше в армията. Ако иска да не търчи по полигоните на родината, трбяваше да търчи за ЦСКА. Така че не ни навирайте успехите на ЦСКА толкова - треньорите там първи си избираха най-добрите спортисти в България, за другите отбори - каквото остане.

Искаш да кажеш,че отборчето на милицията Левски привличаше играчи само от своята ДЮШ. Руси Гочев, Веско Балевски,Киро Ивков,Тошко Барзов,Мишо Вълчев,Гошо ЙОРДАНОВ,Пешо Курдов,Пламен ЦВЕТКОВ,Цветанов Гинчев... до утре мога да изброявам прилапаните по линия на народната милиция готови играчи, а не като Стоичков - още тийнейджър! ВЕРНО,ЧЕ ВАШТЕ ЕКПЕРТИ ГИ НЕМАШЕ МНОГО В ПОДБОРА И ЗАТОВА ОТБОРЧЕТО ВИ СТОЕШЕ ОСОБЕНО В ЕВРОПА/където нямаше как да въздейства МВР НА съдии и клубове!/ БАЯ ПО КУЦИЧКО!

цска е най успешния български тим в Европа за всички времена ! Три полуфинала в евротурнири е нещо непостигано от ВСИЧКИ ,повтарям ВСИЧКИ!! , други български отбори взети заедно! Аз съм имал шанса да присъствам и на трите мача в София и спомените ми са много ярки,макар ,че на първия срещу великия тогава и сега Интер Милано бях едва 8 годишен! Жал ми е за сегашните млади запалянковци,които могат да видят европейски клубен полуфинал само по ТВ. А от полуфинал с българско участие сме безкрайно далече! Безкрайните скандали,уредени мачове и нечистоплътност... още на собственици и ръководители изпратиха младите ни футболисти в чалгаджийско-пиянд урско ежедневие,а публиката предпочита да се забавлява с побой и палежи,вместо да гледа безобразно слабата игра! Ако ЦСКА се закрие това ще е поредния абсурд на прехода - дамгосваме,разграбваме и разрушаваме това дето сме имали,без да съграждаме нищо ново! Така бе с индустрията/ сега се чудят герберите ,откаде пари за образование,здраве ит.н/, със спорта въобще/ на следващата Олимпиада краха ще е тотален!/,непрекъснато се констатира колко неграмотни и назад са учениците ни ит.н.! Така ,че казуса ЦСКА е само една брънка от веригата на разпад без съзидание ,която здраво е опасала България!

Скоро ще смъкнат цената на 1 евро и дано поне тогава да се намери кой да купи дружеството. Защото единственото, което остана там, е марката ЦСКА. При няколко милиона на червено плюс още два милиона значи я оценяват на общо 5-10. Преди да мине през ръцете на Лупи и през техните ЦСКА означаваше много, ама сега не знам.

Ние че ги купиме , но за една кофа гъгричов боб !

Само в продажбата им е спасението, че са го закъсали яко! Реална опасност от фалит! Разруха! Позор!

а цска умре оле оле

С това, което си написал се вижда, че точно такива като теб управляват ЦСКА, и час по-скоро ако и теб и тях ги няма, може би нещата и във форума и във отбора, ще се оправят. Простите пернишки "бизнесмени" немогат да правят мениджмънт във футбола, защото те самите никога не са били във бизнеса сериозно, а със съмнителни инвестиции, и връзки със подземния свят, неможе да се ходи по бяла пътека!!!

Е кой друг вестник може да пише толкова информирано за ЦСКА? Разбира се вестника на Бай Ганьо, Паткофф или както там е известен

ма кои ги купи за нищо не стаат и ша ги манат от а групуто през новя сезон :-) то само пари не моат се перат деее трябва и акул малко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.