Юнайтед удържа равенството на ”Уайт Харт Лейн”

Отборите на Тотнъм и Манчестър не излъчиха победител в дербито на 23-ия кръг на Висшата лига, завършвайки наравно 0:0.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед удържа равенството на ”Уайт Харт Лейн” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бих искал да заемам ничия страна днес, защото Юнайтед разочарова много, а и Берба определено не направи най-добрия мач. Но всичко е логично, всеки има определена роля и тактически указания и това определя поведението на терена. За мен Фъргюсън много добре си беше направил сметката, че с този отбор и моментна форма трудно би победил. Привидно атакуващата формация с двама нападатели просто целеше да не допуска принципното изтегляне напред на целия отбор на Тотнъм, особено на защитата и Паласиос. За съжаление за пореден път Нани беше незабележим на десния фланг, което позволи отново на Бейл да е много активен. Гигс за пореден път доказа, че е свършен за големия футбол - голям брой грешни отигравания и неточни пасове без визия за играта. Не че го обвинявам нещо, той е дал всичко за клуба, просто недоимъка на класни играчи е причина да се разчита на него "да вади кестените от огъня". Карик и Флетчър се справиха криво-ляво в дефанзивен план (вторият все още е в слаба форма), но за напред дори не помислиха. Руни ... не знам дали има нещо за коментиране - без един точен пас, без взаимодействие с Берба, въпреки, че последният се опита на няколко пъти., безразборни немощни удари от отчайващи положения и т.н. Ужас - вече никой няма да даде милиони през лятото... За Берба мога да кажа сама, че е силен, когато усети подем, импулс и идеи в зелия отбор, иначе играе без вдъхновение. Не беше намерен нито веднъж, остана изолиран, не успяваше и да сваля точно топки с глава, но поне държеше 2 защитника непрекъснато около себе си. А бе въобще мач, достоен за Блекпул, не за Юнайтед... Ако така вървят, нищо чудно Сити или Арсенал да вземат титлата. В което няма нищо лошо, като сие замислиш... Едно е ясно - Сър-а спешно трябва да вземе качествен диригент в средата.

нормален си е наистина нормален останалите които знаят да плуят спрете тая завист и станете реалисти защото другите които са англичани не бяха с нищо по добри от бербатов *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

митака днес много слаб мач направи. нищо. дано скоро заиграе пак както преди. да повкара пак некои гол. вие кво сте го закритикували бе нещастници,все едно хляба ви зависи от него?! нещастници...

Я кажи бре отворко..Кажи за истинските мъже от Герена кои са,че не се сещам... Ако се мислиш за такъв ела да те погледна за малко....А???

И сега драги бербатовистчета какво ще кажете?!? Пак ли той е национален герой, а? Пак ли е един от малкото истински българи? Нищо и никакво мекотело! Това е Бербатов! Какво си мисли, че като е в Англия е мега голямата работа ли? То и аз така мога, отивам в САЩ и вече върха на сладоледа! Да, но драги ми бербунчо, за да си истински футболист трябва поне малко да можеш да тичаш, а за да си мъж преди всичко не трябва да си от ЦСКА! Така, че скрий се в мазето на блока си в Благоевград и си стой там, а не излагай цялата страна с лиготиите си! И си признай един път завинаги, в училище те биеха не защото ти завиждаха, а защото не можеше да им се противопоставиш! Малко ти е било!

Абе, кой ти иска мнението на тебе? Ти като отидеш в Америка си нула, каквато си и сега! Да не би Руни да блесна или Гигс? Просто се лакомиха през цялото време и на края лигльото Рафаел с пореден червен картон... Това се случи, но явно не си гледал мача както трябва! Бербатов си игра добре.

Ахаха, колко си смешен... От завист ще се пръснеш. Дали Бербатов е добър футболист или не, не го решаваш ти. Хората които трябва да го оценят са го направили и затова получава толкова пари на седмица колкото ти цял живот не можеш да заработиш. Човека има прекрасна жена и дете. Направил е и фондация за да помага на умните и талантливи деца. А ти все ще си седиш в панелката без изолация. Ще мръзнеш, защото нямаш пари да си платиш сметката към Топлофикация, и ще се чудиш "Майко, татко род ли ми е". Такива завистливи боклуци като теб са генералният проблем на българското общество. И колкото по-малко има от теб, толкова повече "Бербатовци" ще има. И то не само в спорта.

За ваше сведение, бил съм в западна европа и даже живах там, но избрах да се върна, за да съм полезен тук! Но това на което ме научиха е да си казвам истината и да не си мълча, когато разни шмекери лъжат и получават пари за това! Бербо е един от тях! Вие явно не виждате повече от носа си и за това ви изглежда като Бог, но не е! И за ваше сведение съм постигнал не малко и съвсем няма за какво да завиждам на "легендата" Бербо. Наясно съм с нещата и моля ви драги бойковистчета и бербатовистчета не ми казвайте как да живея. 100% го знам по - добре от вас!

Супер изказване!Браво!Някои хора наистина не могат да преглътнат факта,че Бербатов играе в един от най-великите клубове в света.И не само това,ами и факта,че той е истински човек-без преструвки,без главозамайване и показност!Факт!!!