Настоящият ФК Левски бил фалшив и създаден от ДС

Настоящият ФК "Левски” е фалшив! Това заяви Петър Петров, който през 1992 г. е регистрирал клуба и твърди, че е истинският му президент и притежава документи, с които може да докаже, че емблемата и марката "Левски” са негова собственост.

Обратно в новината

Коментари - Настоящият ФК Левски бил фалшив и създаден от ДС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нее редно "синъо говедо" да се идентифицира с национален герой като Васил Левски...

това е твоя индентификация МАЛОУМНИКО .

оп-паааа пак греда и пак милите и невинни говедца,ко праим сяяяя,в герена само сте пасем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

където има пари - има и далавери.

и петар петров и батков искате само да искарате пари от клуба а ще страдаме ние феновете мафиоти мрасни оставете отбора на народа намира!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Понеже съм участник в събитията, ще изложа фактите, каквито са, пък нека всеки си направи своите изводи. През периода 1990-91 организирахме Инициативен комитет за възстановяване гражданския статут на Левски. В него участваха доста хора, но един от най-активните беше т.н. Пешо Кучето. Идеята беше да се организира Клуб на привържениците на Левски, който да се явява коректив и инициатор на положителни промени, водещи до връщането към извора, т.е. цивилен клуб, управляван от своите привърженици. Може да сме били наивни, но така си представяхме тогава нещата. Насрочихме национална конференция на привържениците през декември 1990 в Дома на киното. Тогавашният председател на клуба Васил Спасов Валяка (лека му пръст) беше заявил, че подкрепя идеите на инициативния комитет и ще работи за тях. Вечерта преди конференцията имахме среща в дома на Петров, на която трябваше да се обсъдят някои организационни детайли. С изненада видях, че е приготвен списък с новата управа на футболния клуб, която да се подложи на гласуване на другия ден. За Президент се предлагаше да остане Васил Спасов, а за негови помощници Златин Тепсиев и Кучето, който заяви, че всичко това е вече съгласувано с Валяка, когото се очаквахме да пристигне всеки момент, но така и не се появи.

Левски беше преименуван на Динамо. През 1957 отново стана Левски. Това съм го преживяла като състезател. Така, че глупаци много.

Този е голям пич бе кво искате вие

Няма ли,най сетне,едно истинско българско правителство да отреже всички мераци да се печелят мръсни клубни пари от имената на най-светлите ни национални герои?А ние с гордост да си върнем националното достоинство?

Връщай се в гробищата, дърт комуняга, че да не ти вземат изстиващото ти гробно местенце.

Петров, пак си забравил за хапчетата. И левски не е откраднат от Батков и ДС, а от марсианци - имам документи и СРС-та

Абсолютно нередовен - но, като всяка алчна простотия - напорист!!!!

лъди хора бе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива свестни и морални хора като Петър Петров заслужават уважение за борбата, която водят с унищожителите на Българският футбол - батков, михайлов, сираков и мафиотският уефски ! Грозна картинка - това е истината за този клуб - батков го съсипа не само него, съсипа и БФС и родният ни футбол и всеки, който обича футболът от сърце, без значение кой и с какъв цвят на му екипите я играе трябва да заплюе геренската мафия. Защото най-тежките си времена Бъгарският футбол изживява именно след като агент батков реши чрез подуянският гранд и назначените от него хора в БФС да си избива комплексите за величие. Не знам през какво е минал този човек Петър Петров - само той си знае, но смятам, че ако все още има мислещи хора на герена трябва да му помогнат и най-после истината да излезе наяве. Съдейки обаче по наблюденията си - не познавам, нито съм чувал дори да има интелигентен и образован човек, който да е фен на съвременният уефски ! Фалшив клуб на милиционери, чрез който се перат крадени пари - не се сещам за по-точно определение за уефски от това !

А брееее ЛУЗЪР, припозна ли сродна душа в тоя лудия, никога не участвал под каквато и да е форма в управлението на ЛЕВСКИ, просто мноооого тъп си и затова веднага ти се прииска да му вЕрваш или демагогията ти е в кръвта като един чистокръвен свински ГНУСЕН КОМУНЯГА, привърженик на родния ФРАНКЕНЩАЙН.

По-голяма пералня за мръсни пари от ЦСКА едва ли има, погледни си първо в кочината и не гледай на друго място. Колко си жалък, радваш се като малко циганче на баничка от глупостите казани от психично болен като теб

Госпожо адвокат, Какво общо има г-н Петров с ФК Левски? Бил ли е на изборна длъжност в клуба, на каква и кога? Упълномощаван ли е от делегатите на изборно събрание, кога и за какво? Финансирал ли е клуба, кога и с какви средства? Здавам тези въпроси защото не съм в течение на историята, а съм привърженик на клуба.

поредният олигофрен, който се упражнява на тема ДС

олигофрен си Ти. Петър Петров животът му мина в борба с мафията на клуба. Пожелавам ти теб да те сгази такава машина.

QTEK

явно борбата е бил а - как да стане от колзета ако бе срещу мафията да са го отгърмели пачавра димитрова