Ново шоу на Барса и 5:0 срещу Алмерия

Футболистите на Барселона отново предложиха истинско шоу на феновете си, които бяха изпълнили "Ноу Камп". Каталунците победиха Алмерия с 5:0 като домакин в 1/2-финален мач за Купата на Краля и на практика могат да се считат за сигурен финалист в турнира.

Обратно в новината

Коментари - Ново шоу на Барса и 5:0 срещу Алмерия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на всички завистници на барса искам да кая, че не само меси играе в този отбор. научете се че футбола е отборна игра, а не е игра от 1 човек! за да го има меси, ги има и шави и иниеста и пуйол и всички останали! писна ми да ви слушам безсмислените коментари че барса без меси е гола вода! това е велик отбор и колкото и да не ви се иска, това е факт! а когато фактите са налице, всички мулчат! барса! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свалете очилата,алооо!!Няма ли го Меси,тия умират!Носи ги на гръб.За Иниеста,който вкара от чиста засада ли говорим??!!Изчезне ли клефука,загиват!!!!

Най-добрият отбор в света!Не просто футбол, а великолепие!

Една незначителна поправка само - Барса играят най-хубавият фубол не в Европа а в света

Отбора е невероятен. Играта им също е такава. Играчите също. Не може да се опише класата с думи. Меси е страхотен той може да насреди Марадона... Шави? най добрия плеймейкър в момента.... Иниеста!? та той вкара решаващия гол за Испания на финала. Споменавам тези тримата защото бяха претенденти за Златната Топка, но всички играчи в Барселона са перфектни, страхотни и т.н.

барса играят наи-красивия футбол в европа

Барса играят най-хубавия футбол в света. Най-добрия отбор за последните 35/40 години! Наслаждавайте им се

Спокойно може да се каже дори в Света

барса играят просто невероятен футбол